VARFÖR!

— ja det är frågan!

Vi kan läsa i våra dagstidningar om bråk och till och med mordhot mot våra politiker. Vet inte varför de skulle vare undantagna, vi övriga medborgare utsättes för våld och mord men det görs inga större affärer av det. Och det beror på att den verkliga sanningen om de  invandrande ”busarna” inte kommer till allmänhetens kännedom, inte bra reklam för regeringen. När det gäller hotet mot våra politiker så kan det vara lätt att förstå. Samtliga politiska partier utom SD tycks supa i samma skål och ser mera till sig själva i stället för till landets bästa. Jag kan inte se hoten på annat sätt än att det är en protest mot den politik som förs, den är diktatorisk och inte i samklang med majoriteten av landets folk.

Är det tänkt att fortsätta  på samma inslagna väg så borde vi svenskar få beväpna oss. Som det nu är vågar vi knappast gå utanför dörren. Får vi gamla inte lagliga medel till vårt försvar kommer många att finna andra utvägar. Här släpps det in ”människor” till vårt land som inte ens förstår sig på alfabetet. Hur har ni styrande tänkt att dom skall kunna sköta och förstå moderna datorstyrda verktygsmaskiner i våra fabriker?

Det enda de tycks vara utbildade till är våld och sattyg. Ni i toppen har satt munkavle på både rättsväsendet och pressen i hopp om att kunna dölja vad ert experiment orsakat, men en hel del läcker förmodligen ut, till ert förtret. Jag har ett förslag till arbete åt dessa ungdomar som så gärna vill slåss och bråka. Ni kan väl slå ihjäl ”vägglössen”. Ni har förmodligen bidragit till inplanteringen i vårt land. Det tycks finnas gott om den varan så ni borde ha arbete under lång tid. Men jag misstänker att det inte faller er på läppen. Bättre att göra ingenting förutom klaga på maten och förläggningen, samt visa sina glädjeyttringar genom att slå sönder inredningen och hota personalen. Visst är dom ”gulliga” dessa stackars invandrare. Det skulle vara intressant att se hur dessa våra slott och herresäten ser ut efter något år, inte mycket torde vara sig likt och vem är det som betalar? Jo du och jag och vi har inte bett om att få göra det, nej tvärtom men det skiter ni i bara ni får er ”av oss icke godkända plan” igenom.

Man kan ställa många frågor till en tok men svaren blir därefter. På  tal om människor utan förstånd kom jag att tänka på Ulf Malmros, han påstår att alla som röstar på SD är ondskefulla rasister och därför hyllas han på Twitter. För mig verkar han vara en vuxen person åtminstone  kroppsligt, sen kan man verkligen undra. Har jag förstått det hela rätt så har Ulf skakat hand med ca. 11000 svenskskar som anser att SD är det enda politiska alternativet och av dessa fått intrycket att samtliga är rasistiska och ondskefulla. Stora ord av en liten och självgod person. Jag skall inte vara elak och döma dig, eftersom jag inte vet var du befinner dig på  IQ skalan. Men jag tillåter mig att gissa, vad  min bedömning blir överlåter jag till läsaren att avgöra.

Funderaren

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.