Det fria ordet en Svensk lögn

Tag t.ex. lögnen om det fria ordet, var ”fanken” har det taget vägen. Jag vet att så här är det. I stort sett går samtliga journalister i ”koppel.” Den andra ändan på repet går till ”presstödet” och sedan vidare till den som styr landet, i det här fallet Reinfeldt. Vist kan det finnas flera mellanhänder under resans gång men de är sin chef trogen. Summan av kardemumman blir en stor ”munkorg” fylld med otrevliga saker som den fria invandringen orsakar och som undanhålls för oss vanliga människor.

Hörde att våra fängelser saknar busar, det beror troligen på att svenska kriminella inte trivs tillsammans med de invandrade olikfärgade busarna. Stäng inte fängelserna det kommer flera busar, alla är välkomma så håll ut. Ser vi vidare på Sverige idag så blir man bedrövad, hur är det med vårt försvar? Som jag ser det så kan det inte ens skrämma en skara ilskna gamla gummor. Hur vore det att satsa på fabriker med militär anslutning. Tillverka vapen och militär utrustning, bättre att vi får sälja, för de länder som vill köpa vapen köper där det finns att köpa. Jag har svårt att förstå vad skillnaden är att bli dödad av svenska vapen eller andra t.ex. Ryska eller Amerikanska.Jag tror att den dödade ”skiter” i vilket. Nu kommer väl Svenska Freds vrålande. Dom ger jag inte mycket för, om jag kunde bestämma skull de få stå till försvars för landsförräderi.

Det är säkert åtskilliga pengar som Sverige gått miste om genom att hindrats från att sälja vapen. I Svenska Freds huvuden tycks inte intelligensen rinna över, ger sig på fel saker, vapen är döda ting och totalt ofarliga om man inte snubblar på någon ”bössa” och stukar tummen. Om ni vill göra något för fred och samvaro länder emellan tala då med de som använder vapnen och försök få dem att förstå att vapen inte löser motsättningar. Men det vill ni säkert inte göra det blir väl för jobbigt. Lättare sitta inne i stugvärmen och planera ”djävulskap” till företag och andra så de minskar den ekonomiska tillväxten för landet. Andra tar över och tjänar pengar och flinar åt gamla Sverige. Jag säger igen: hur är det ställt med förståndet där uppe på ”toppen” kanske det blev kvarglömt på förskolan.

Ja, så har vi det där med sjukvård och tandvård, är man invandrare så hamnar de i gräddfilen, vi svenskar är det inte så noga med det märks på ”akuten” på våra sjukhus t.ex. Inte något ont om sjukhuspersonalen. Men väl ett ”fegt” landsting som inte vågar ryta till om problemen. Ja så det här med tandhygienen, invandrare betalar 50 kr för ett tandläkarbesök medan jag får betala ca 1000 kr för en tandutdragning. Det ¨tillåter inte min dåliga pension. Men just på grund av dålig ekonomi har jag tvingats att finna andra lösningar så även i detta fall. Så på grund av utebliven tandvård får jag väl åter igen tillgripa ”nappflaskan” och återuppleva den tidiga barndomen då tänderna saknades. Man vill ju överleva, om möjligt kan det vara intressant att se vad som blir av gamla Sverige. Men ”fan” vet, det blir väl en Islamistisk lydstat som det ser ut.

Funderaren

Det här inlägget postades i Samhället. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.