Sverige det mångkulturella experimentet

Nu skall Sveriges pensionärer utrotas till förmån för ett mångkulturellt samhälle. Vilka lösningar har ni så fall diskuterat? Skall den gamla ”ättestupan” åter användas igen, eller skall den påbörjade utsvältningen av fattigpensionärerna utökas? Ni har säkert lösningar med olika plågor när det gäller oss gamla. Men som pensionär har jag ett annat och mera humanitärt förslag:

Sänd den där mångkulturella professorn Mikael Hjelm till Syrien så han kan studera sitt önskesamhälle på plats. Låt honom stanna där något år, sedan kan han återkomma till Sverige och berätta om fördelarna med vad han sett och lärt.

Har SVT också mist resten av det lilla omdöme ni har haft då det gäller vissa program. Ni tycks ha anlitat en professionell pensionärsutrotare att framträda med sina världsfrånvända och sjuka tankar i TV. Vad tycker vi om sådant? ”Fy tusan” lindrigt sagt.

Reinfeldt tycks också vara intresserad av att resa runt och frottera sig med olika ”högdjur”. Varför inte göra sällskap med pensionärshataren och besöka det mångkulturella Syrien och insupa välståndet på plats. Då kanske du förstår varför vi äldre utgör som du har sagt ”en broms”. Allt för att inte tillåta att Sverige blir mångkulturellt, och drunknar i en stor invandring med olika människor som inte alla är till glädje för landet.

Ni kunde åtminstone selektera så vi slapp de kriminella, vi har så det räcker ändå många gånger om. Och varför dolde Reinfeldt sina experimentella planer under valpropagandan, det verkar sjukt, tankarna måste funnits sedan lång tid.

Tilltaget verkar mera diktatur än demokrati, ungdomen är lättlurad och sväljer lätt dumheter särskilt då de inte förstår konsekvenserna. Det är skamligt att utnyttja dessa unga utan att informera om avigsidorna med er politik. Resultatet blir i slutändan inbördeskrig antingen ni tror det eller inte. De invandrande har långt ifrån samma synsätt som vi i Europa.

Jag anser det politiska handlandet idag vara kriminellt, och det kommer att förstöra gamla Sverige som tidigare var ganska välmående. Fri invandring, vad blir det utan noggranna kontroller, jo lycksökare och kriminella som slänger sina pass och drar snyfthistorier. De kommer först in i landet och kräver att behandlas med silkesvantar. Och den dumma svensken bugar och samtycker.

Det går bra så länge inte myndigheterna betalar ur egen ficka, men när vi som betalar, alltså svenska folket, protesterar över myndigheters släpphändighet och okunskap då är det ingen som lyssnar. Det kallas Svensk ”demokrati.” Försöker någon att framföra sina åsikter i dagspressen är det stopp över hela linjen, om det är stötande för regimen.

Det kallas ”det fria ordet”. Vakna svenska folk, ni som ännu finns kvar.

Funderaren

Det här inlägget postades i Samhället. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.