Från förskingrare till Civilminister

I den socialistiska världen är tydligen ”partiboken” lämpad som körkort för att nå högre höjder i samhället. Förr i tiden valdes förtroendemän efter erfarenhet och kunskap inom det ämne de valdes att agera inom. Idag tycks erfarenheten vara av underordnad betydelse, det räcker att ha rätt ”partibok”.  Att personen ifråga eventuellt tillbringat sin största tid på hispan hindrar inte ett bra arbete inom statsapparaten, verkar snarare vara en merit. Nåja, lika barn leka bäst heter det. Efter all dynga ni spridit över SD kan det vara på tiden att påtala vad nuvarande regering har i bagaget. Till att börja med ställer vi oss frågande till utnämningen av posten som socialminister. Finns det inte kompetenta svenskar i landet? Varför en illegal invandrare från 1989 som fick sin asylansökan avslagen, men gick under jorden och återkom under Bildts regeringstid och fick uppehållstillstånd 1991. År 1993 blev han sosse och gick med i SSU där han så småningom blev ordförare. 2005 fick han sparken på grund att han förskingrade pengar. Mannen med familj flydde från sitt hemland som är Iran till Sverige. Det är inte förbjudet att fundera över varför han lämnade sitt hemland, kan det varit så att han där också haft långa fingrar. Hur som helst så är han numera civilminister i Löfvens regering. Varför gav du inte honom finansministerposten i stället, han verkar ju kunna det där med pengar.

Så har vi han Fridolin utbildningsminister, och som han hoppas, ett första steg på karriärtrappan till att bli Sveriges statsministerkandidat. Tidigare har han tjuvstartat med att indoktrinera skolbarnen om grönsaksljugarpartiet i skolor där han varit lärare. Att hans budskap saknar verklighetsgrund tycks vara mindre viktigt, ära och pengar i första hand. M.a.o. en typisk karriärryttare som borde stoppas i tid. Så har vi Åsa Romson som vise stadsminister, vilket inte kräver någon nämnvärd kunskap, så därför passar hon också bra till klimat- och miljöminister. Hon har klarat sig bra med att ljuga och skylla på att bilismen förstör klimatet när verkligheten är den att solen styr vårt klimat och inte bilismen. Miljöpartiet borde förbjudas att föra ut sina lögner till allmänheten. Deras förljugna budskap avser endast att motivera nya skatter på bland annat drivmedel, att ha dessa lögnare i regeringen säger allt. Men ser vi till sossarna så är de kända för sina skattehöjningar och dåliga pensioner så något gemensamt har de trots allt.

Peter Hultqvist, försvarsminister. Jag är inte alls avundsam, han får väl betala ” bössorna” ur egen ficka. Den där stridshingsten har tömt försvaret på det mesta på grund av att hans förstånd var för kort och inte tillät honom se vad som kunde hända i en nära framtid. Han tycktes vara förblindad av tanken att fylla hela landet med ”främmande element” som roar sig med att leva rövare och klaga på mat och boende och säger att det var bättre där de kom ifrån. Och inte tycks vi slippa den fortsatta invandringen av lycksökare och kriminella individer.

Jag undrar om det över huvud taget finns någon av ministrarna som har en somalier till exempel i sitt hus? Ni vet inte vad som händer utanför er dörr, så när det händer djävulskaper av dessa invandrare runt om i landet så drabbar det inte er. Ni sover gott även på dagen.

Återigen önskas en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År från…

Funderaren.

Det här inlägget postades i Politik, Samhället. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.