Landet annorlunda.

Visst har det blivit annorlunda i Sverige. Eländets grogrund har sin upprinnelse redan 2001 med en motion till Sveriges Riksdag om fri invandring. (För den som är intresserad är Motionen 2001/2:Sf 333.)

Jag ser upprinnelsen till att allt elände startade redan då men utan att svenska folket tillfrågades om deras åsikt i frågan. En så viktig fråga borde folket få rösta om men man skymtade redan då diktaturens fula tryne. Nu vågar ni inte låta folket att genom en röstning avgöra, om gangster och lycksökare okontrollerade skall få tillträde till vårt land. Se vad som händer med dessa ”tacksamma” ungdomar och journalisterna som normalt skulle informera om vad som händer i landet är korrupta och går i ledband av regeringen. Talar inte om att buset består av invandrade ungdomar från 15 år och uppåt som våldtar småbarn spränger och eldar upp hus och egendom, för att inte tala om alla bilbränder de är orsak till. Och vem tror ni får betala för regeringens släpphänta agerande mot ”ungdjävlarna.” Jo, det är vi svenskar som inte givet löfte till invandringsraseriet som får betala genom kraftigt höjda försäkringspremier. Vad är ni för sorts människor (jag använder ordet människor med tvekan.) Ni är tillsatta för att höja välfärden att bl.a. se till att pensionärerna har möjlighet att köpa nödvändiga kläder och mat och eller att laga tänderna som borde vara en självklarhet. I stället stjäl ni våra surt insparade pensionspengar och ger det till tveksamma invandrare. Ni kör Sverige i botten ekonomiskt utan folkets tillåtelse. Det finns ord för folkvalda ledare som själva lever gott på våra skattepengar med löner de själva har bestämt. Jag har läst någonstans att regeringsutövare som beter sig på liknande sätt kallas fosterlandsförrädare och får ett mycket hårt straff, ofta dödsstraff.

Nu tycks ni klamra er fast vid makten genom att ändra lagarna, så att t.ex. SD om möjligt kan strypas från att påverka den galna invandringen som påhejas Miljödårarna och Moderaterna. Vad tycks om följande uttalande av den tilltänkta Moderatledaren Anna Kindberg Barata.  ”Välfärden är största hindret, det hämmar invandringen, vilket är mycket olyckligt för landet.” En människa med ett sådant påstående måste vara helt intelligensbefriad, det skulle inte skada om hon fick leva på pension av den enorma summan av 6,700 i månaden så kanske hon vaknade upp till verkligheten, men det är vad jag förstår endast ett önsketänkande. Hon vill nog inte bryta den invanda och trygga ekonomi hon är van vid. Jag tror inte hon vet hur det är att leva ute i landsorten. Hon har fått invandringen i huvudet och blundar för samtliga konsekvenser. Säkert finns många bra personer bland alla som kommer till vårt land men de drunknar bland, som jag nämnt tidigare, icke önskvärda individer. Jag misstänker att många av de som kommit hit kommer att försörja sig på kriminalitet i olika former i stället för att arbeta. Det är enklare och straffen liknar mera aja-baja när det gäller invandrarbuset. Jag funderar över en skola i Halmstad, de förbjöd svenska flaggor, de ansågs vara hets mot folkgrupp. Vilken grupp då? Alla som kommit hit skall ju uppfattas som svenskar. Kan vi förvänta oss ett förbud mot att ha julgran också? Det kan ju störa de invandrare som enbart har palmer och inte några granar där de kommer ifrån men de har kanske tomtar på loftet istället? Man funderar när man läser tidningar som nämner fakta. Skulle vi inte tro deras budskap så skulle vi ändå vakna upp vid första bästa affär, för där sitter en tiggare och väntar på en ny BMV med en avbytare.

God fortsättning på nya Året

Funderaren.

Det här inlägget postades i Politik, Samhället. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.