Ett tyst och slutet land i norr.

En bättre beskrivning är svår att hitta om oss som lever i Sverige. Vi har ingen som helt möjlighet att göra vår röst hörd om vi inte prisar kommunismen i landet. Jag har försökt komma till tals i pressen men det är som att stånga sig blodig i den f.d. Berlinmuren. Och på TV är det hatprogram mot nazismen och underförstått SD allt medan vänsterligister roar sig med olika upptåg. Att Kommunisterna var större mördare än Nazisterna tycks inte människorna förstått. Jag hörde nyligen på TV, om jag minns rätt, att för 12 år sedan blev en 14-årig pojke ihjälslagen av tre nazister och visst var det tråkigt och onödigt dessutom. Men som jag ser det, är det ett sätt att skrämmas för SD. Men hur skulle det i stället varit, att tala om hur många som dagligen hoppar på åldringar och får sina pengarna stulna, eller varför inte hur många som blir knivhuggna i veckan. Våldtäkter blir utförda som i vissa fall utgör skador för livet, allt detta på grund av dessa svarta vildsvin och annat ”jäkla bus” som kommet in i landet utan folkets tillåtelse Det har skett av rent kommunistiska tvångsmetoder. Inte nog med detta, kommunisterna finns med i regeringskretsar. Vore det i så fall inte bättre att dessa nazister bytte plats med kommunisterna eller också borde båda partierna vara representerade, ni är ju så intresserad av jämlikheten i övrigt? Det vill säga inte när det gäller löner, min frus pension netto är ca. 7000 kr. /mån  Löfven, du har 160.000 kr. /mån, då får vi hålla i minnet att du förstör landet, det gör inte min fru. Var har du jämlikheten skitstövel? Det kan man verkligen fråga sig.

Såg att bonddottern Annie Lööf visade upp sin intelligenta kunskap när det gäller jämförelser mellan olika personer, i det här fallet Donald Trump och Jimmy Åkesson. Som jag, med flera ser det, var det ett sätt att kasta ”skit” på Jimmy och SD. Jag kan förstå dig, du längtar väl åter till ”skitspridningen” som jag förmodar att du tidigare var van vid eller skall jag se det som om de hoppande miljötrogna grodorna funnit en ny person? En annan sak du nämnde var terroristerna och deras framfart, som du menar att de borde stoppas. Borde du inte tänkt på det när du var så ivrig att få hit dem, nu far de härifrån till sina meningsfränder och skär huvudet av dom som de kallar de otrogna. Något ansvar mot oss genuina svenskar tycks du inte ha. Om jag jämför dig mot Jimmy Åkesson som vill landets väl och ha en moderat ”kollad” invandring. Att vara svensk känns inte bra, mycket beroende av kommunismens beskärning av vår förmåga att kunna göra sig hörd, liksom att ni förtiger så gott ni kan, om vad som händer och till vilken kostnad dessa gangsters förstör hus, bilar och allt de kan hitta på. Glöm inte de förhöjda försäkringspremier som drabbar oss helt i onödan.

Om vi vänder blicken framåt så inser vi att Islam är tänkt att bli landets huvudreligion och som våra ”styrande” beter sig, tycks de spela med i allt detta elände, tack vare att ni inte kollade de som kommit till vårt land. Det har varit öppna famnen till som det ser ut i dag med stölder, knivslagsmål, bränder av hus, våldtäkter och annat smått och gott. Och som lök på laxen är polisen tillsagd att inte ingripa och stävja buset. Fy fan vilka politiker, bunta ihop dem och skicka dem till Somalia.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.