Vad vet vi om UFO.

Egentligen finns det en hel del att notera om UFO-logerna, de ser bara det de vill se, och i många fall är det inte sanningen. Det tycks vara så att de vill göra ufologin till en vetenskap, trots att de brister i kunskap om ämnet. Jag skulle önska mig ett svar på, varför det finns två olika men ändå helt lika synsätt på dessa flygande farkoster. Moderna benämningen är UFO, förr talades det mindre om farkosten men i stället mer om besättningen som de menade var änglar och gudar. Om vi bortser från en viss modernisering av farkosten men också av nytidsmänniskans nyvunna kunskap, måste vi förstå den tidens människors svårigheter att förklara sina upplevelser. Ser vi i backspegeln så måste vi förstå dåtidens människa, ställd framför en rymdfarkost med besättning som utseendemässigt var olika både kroppsligt och mentalt, det kunde skapa både rädsla men även sympati beroende på besökarnas härkomst och uppträdande. Hur skulle det inträffade förklaras till eftervärlden, jo farkosten kom uppifrån så änglar och gudar blev deras bedömning och namn på besökarna. Dessa besökare har varit här på jorden minst lika länge som vi människor. UFO eller änglar, samma sak men sedda genom olika glasögon.
I vår Bibel säger Herren att han har många boningar och ser vi till universums storlek så tvivlar vi knappast. Det är säkert miljontals livsbärande planeter, alla under utveckling, när UFO kommer på tal så får vi oss till handa grå gubbar som nattid nyper oss i tårna eller inplanterar något i vår kropp. Detta ger en snäv men tyvärr sann bild av vissa besökares påhälsning. Det är lätt att förstå dessa besökares handlande, det sker inte på skoj eller ondo, de letar efter möjligheter att förbättra sin egen kropp, då de tycker sig se att vi har något de saknar. Det är många olika planeters varelser som besöker oss, en del är goda och hjälpsamma även om vi inte förstår det. Andra letar kunskap om vår anatomi, det är de som bl.a. opererar in inplantat i våra kroppar. Hjälp till självhjälp så att säga. Enligt religionen så säger vår herre att det finns onda och goda besökare, vi skall inte låta oss luras in på den onda stigen. Ser vi oss omkring i världen är det inte svårt att inse att det är ondskan som dominerar, och att vända på ”kuttingen” är inte att tänka på, ondskan förgör sig själv, allt som är dåligt tvingas bort och till slut om världen finns till, vänder det till det godas favör.
Många frågar sig varför ondskan tolereras, nu är det så utan ondska ingen godhet, en lag som gäller oss alla även Gud och vi är hans avkomma, därför gäller det både goda och onda. Som läget är och som det ser ut, så har vi utomjordiska lärare inte minst i den militära ledningen, i länder med god ekonomi där ny teknik kan utprovas, ”i självförsvar” som det heter Sverige och våra grannländer är inte några undantag.  Jag har nämnt i en blogg ett berg som enligt kartan inte fanns, men det var en stridscentral och den besöktes av UFO, och av dem fick en person som inte höll tyst, veta att det fanns metoder att tysta honom med . Vi besökte berget men blev bortmotade med order att inte visa oss igen. Den militära personalen var tydligen inte enbart svensk utan också utomjordisk, av vad som framgick, men det förstod vi av UFO-n som hängde ovanför berget.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.