Ett Nytt År ”gott eller inte, det återstår att se”

De fattiga i landet förblir troligen fattiga och ett gott nytt år för dessa förblir dess värre inget att hoppas på. Man kan fundera över varför inte den genuina svenska befolkningen kommer i första hand i stället för busarna och lycksökarna. Själv sitter jag i en rullstol och kommer inte ut därför att Vadstena Kommun trots att Kammarrätten i Jönköping meddelat Vadstena att se till att jag kan komma ut till parkeringen. Det är två trappor ned till parkeringen inte lämpligt att med rullstol forcera. Ett enklare sätt att nå parkeringen skulle vara en ”lift” men Kommunen väntar väl på min död jag är 90 år så de chansar väl på min bortgång.

Har läst vid ett par olika tillfällen att fördumningen i de skandinaviska länderna har under ett flertal år ökat.  0,23 IQ poäng försvinner varje år. Med detta i åtanke funderar man över om vissa personer drabbas hårdare t.ex landets styrande, politiker etc. Det nya högerspöket sade att han aldrig tänkte tala med SD. Hur är det beställt med IQ poängen undrar en som trodde att de som röstade på CD också är människor med samma rättigheter som andra i andra partier. Med din människosyn skulle du ha framtiden tryggad i Nordkorea.

Nu klagar både polischefen och stadsministern på den oacceptabla kriminaliteten det är ju ni som gått i landsförrädaren Reinfeldts spår och fortsätter så, har ni ingen spegel, om inte skaffa en och se er själv i den så om hjärnan tillåter förstår ni vad det beror på att landet översvämmas av gangster, mördare och alla slags våldsverkare av olika kaliber. Ett mesigare förfarande än det vi ser när det gäller kriminella torde inte existera. Ta ifrån dem de bidrag de får ge dem ultimatum att åka hem eller lämna landet. Kommer ni åter bör polisen ha möjlighet att använda vapen om ni inte frivilligt lämnar landet.

Vi svenskar bör se till att en handlingskraftig styrning av vårt land kommer till snarast, ändra lagar så det blir möjligt att rensa ut brottsligheten.  Det måste vara hårda tongångar om landet skall återgå till vad de en gång var. Låt inte EU bestämma över de ev. åtgärder ni tänker använda er av för att stoppa brottsligheten och återsändande av busarna till sina respektive hemländer. Tag också ifrån alla kriminella det ev. svenska medborgarskap de innehar.

Det sitter en hög herrar och damer som i största oenighet försöker att ta över landets styrelsesätt. För närvarande är det sossarna som inte vet vad de håller på med har väl inte så gjort sedan Elander slutade som stadsminister. Dessa damer och herrar som är valda att se till landets bästa. De har ingen som helst förståelse för landsortens folk de har levt i stadsmiljö och vet ingenting om t.ex. en liten by på tre, fyra hus i norrländska urskogen utan vägar och tio mil till matvarubutiken. Det borde vara lag som såg till att alla i tjänst som berör landets framtid också hade minst 4-5 års arbete inom jord och skogsbruk gärna i glesbyggd.

För närvarande är frågan huruvida militär skall hjälpa till att få ordning i landet. Några anser att det är polisens ansvar. Låt så vara men de räcker inte till vi har akut brist på utbildade poliser och har inte ens pengar till skäliga löner till de få poliser vi har. Att vara polis i det här landet är ingen lätt uppgift. Råkar de stöta till en buse så han tappar balansen blir man straffad genom att ha använt större våld än nöden kräver. Djävla ynkedom ge polisen riktiga vapen och låt dom använda dem, sluta med allt daltande och allt krus för andra religioners ”skall ha” krävande.

Se upp svenska folk Diktaturen kryper närmare.

Såg att Kommunisterna eller nu mera Vänsterpartiet, skit samma vänsterparti eller sossar samma sak stavas olika och det är i så fall den enda skillnaden. De skall göra allt för att stoppa SD. Låter som en order från Stalin. Låter mera som diktatur i varje fall inte som Demokrati. Hur skulle det vara att städa i eget parti? Står det ett antal mörkhyade personer på torget och säger du att det står svartskallar på torget åker du fast för ”åsiktsförtryck.” Är man är däremot ordf. för ett litet politiskt kommunistiskt parti kan man ostraffat häva ur sig vad som helst.  Om något är ”åsiktsförtryck” så borde det vara när man vill stoppa ett parti som troligen omspänner halva Sveriges befolkning. Jag tycker att sådant uttalande borde tas upp till juridisk prövning.

Så var det stadsministern han tänker också försöka hindra SD verkar som om kommunismen och diktaturen lyser ur ögonen på vår mer eller mindre oönskade landsplåga. Ja så var det centern där flyger lövet dit vinden bär med ett undantag av SD vind där blir det stopp de skall motarbetas trots att det är halva Sveriges befolkning tas det ingen hänsyn därtill.  Jag tycker du skall leva på de pengar som utgör pension drygt 7000 i månaden som min fru får jämför vad invandrarna får, skulle vara roligt att höra vad det låter om invandringen efter något år. Den växande fördumningen tycks slaget hårt mot vissa mottagliga personer. Återstår ”högerspöket” han försöker vända kappan mot det håll varifrån vinden kommer för tillfället för tillfället är det SDs framgång som skall stoppas. Någon DEMOKRATI synes inte så långt ögat når däremot känns en rutten stank, kan den komma från partierna måntro. Sverige och svenskarnas väl tycks inte vara vad SD och många andra tänker på när det gäller vårt land.

Detta är avsett att begrundas innan ni röstar, landet är tillräckligt förstört så tänk er noga för innan ni lägger er röst.

Funderaren,

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Demokrati, Politik, Religion, Samhället. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.