Finns det inte längre några normalbegåvade politiker i vårt land.

Jag anser att frågan fullt ut är befogad. Löfven sade i ett tal ”tror det var i Köping” Gud skall veta att landet har problem inte minst med kriminaliteten. Vem har förstört landet om inte stadsministern med urdåliga medhjälpare ni har släpat hit lycksökare och gangster på grund att ni inte kollat vem dessa invandrare egentligen var för personer Landet skötts illa, slött och slappt och utan att ni bryr er, och kommer några förslag från något håll så är de ofta helt huvudlösa och förbättrar inte någonting gott för landets fortsatta väg mot ruin med utbredande gangstervälde.   Flatheten är total sätt in polis och militär med order att till varje pris rensa landet och sänd hem busarna använd vapen makt så de förstår vad som gäller, och vänta inte på att bli skjutna eller illagjorda skjut först. Först då kanske det också blir ofarligt för en ensam person att gå ut utan att bli rånad eller mördad.

Vad är det för dumheter att tillgodose alla önskningar och krav som ställa av bl.a. islamister de har kommet till vårt land och skall också följa våra lagar och förordningar. Passar det inte så skall de bort från vårt land och hem dit varifrån de kom. Svenska flaggan tycks vara en nagel i ögat om den stör, köp mörka solglasögon och se ner mot marken alternativ res hem. En islamist unge kände sig kränkt inför julfirande. Idioti släng ut ungen och fortsätt julfirandet han kan lämna Sverige om det inte passar.

Såg också att finansministern tyckte att vi fått nog av invandringen så den borde stoppas, hon menade att fanns andra länder som lämpade sig bättre för invandrare. Tycks som om finansministern är den enda kloka och vettiga personen i den politiska sopphögen. Hur står det till med moralen hos de mörka ”förlåt” jag menar invandrarna en 13 årig flicka väntar barn ”tillverkade” av sin tjugoårige kusin. Det verkar som det är dags för våra tamdjur också att se upp så ni inte också blir på ”smällen” man kan tydligen förvänta sig vad som helst nu mera. Såg att en skola som hade julfirande, där man avbröt det hela enbart därför att en elev som var islamist tog illa vid sig. Tror inte att han var särskilt religiös av sig för då hade han varet mera tolerant och förstående. Snarare var det ett prov på om han kunde tvinga läraren att ställa in julfirandet, och han lyckades ”fy fan vilken lärare” det är inte vi svenskar som är invandrare utan en invandrande snorunge som bestämde. Han borde sändas hem, här kommer han troligen bara med flera krav och jäkelskaper i framtiden.

Såg att över 50,000 invandrare väntades komma i år trots att finansministern som känner till det ekonomiska läget i landet ville stoppa fortsatt invandring. Nu kommer också invandrarna att flygas in till Europa tala om stolligheter hjälp i stället på aktuell plats det tjänar vi alla på vi kan inte flytta alla u-länders folk till Europa det fungerar inte.

Alla vill hjälpa för det skall vi enl. vår religion göra, andra religioner tvingar med mord och annat att tvinga människor till sin tro jag tycker att den talar för något vi vill undvika. Hur som hest den hjälp vi ger blir i slutändan fasa och elände om det ens räcker. Förståndet bland människorna är nedbantat så de varken ser eller förstår vad framtiden har i sitt sköte.

Ja så är det ett nytt år igen med nya problem och för oss fattiga med trasiga tänder och mycket annat som vi inte kan åtgärda med den dåliga ”pension” vi får, har svårt att se på dessa utlänningar som kommer till vårt land stjäl, mördar och förstör allt omkring sig slipper straff och bara flinar åt den svenska rättvisan. Vad har vi politiker till ändra lagarna sätt hårt mot hårt skjut bort gangstern om det blir nödvändigt så här kan det inte fortsätta.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.