En bortglömd inre kraft.

Vi bär alla på en inre outvecklad psykisk kraft. Förr i tiden fanns det vad v i kallade ”kloka gubbar och gummor” som använde sig av nämnda kraft men som vi i dag inte sätter tilltro till utan menar att det enbart är sagor eller lögner. Jag är så pass gammal att jag vet och har träffat personer med den fina möjligheten att t.ex. bota sjuka om så behövdes. Vissa personer var födda med kraften fullt utvecklad, andra fick lära sig av någon som var villig att undervisa i ämnet. Tyvärr så tog dessa personer med sig gåvan i graven, då de visste att kraften kunde användas på två olika sätt och de ville inte bidraga till att någon skulle skadas, därför fick den följa sin utövare till slutet Det var annars möjligt att lära ut kunskapen till mottagliga och intresserade personer, men som sagt, få ville lära ut konsten och i dagens läge är det nästan omöjligt att nå kontakt med en ”äkta” utövare.

Jag har funderat länge över om jag skall visa en väg till lärdom om hur man kan använda sin inre styrka. Det finns troligen flera vägar, jag gjorde på det sätt som passade mig och det fungerade. Jag inköpte ett grönt glanspapper, det skall ha en behaglig grön färg och vara glansigt. Rita ut en femuddig stjärna, 90 mm i storlek, och klipp ut den. Stjärnan skall leda dig till det du önskar, i mitt fall så önskade jag enbart att kunna använda min inre slumrande kraft, den är användbar till det mesta

Fäst stjärnan på väggen, ”i lugn och tyst miljö”, i sådan höjd att du kan se den bekvämt sittande på en stol framför stjärnan.Avståndet kan varieras tills du ser stjärnan fullt ut. Sedan skall du koncentrera dig på vad du vill lära.” Jag rekommenderar din inre kraft”, den har du mest nytta av. När du blir trött i ögonen sluta. Du bör upprepa det hela åtminstone en gång om dagen, tänk enbart på vad du vill lära dig, några andra tankar får inte förekomma, de stör dig. Fortsätt så en eller flera månader, tills du kan ta bort stjärnan men kan framkalla den för ditt inre seende

När du ser stjärnan för ditt inre seende, tänk på vad du vill lära dig och kom ihåg att du får inta ha andra tankar som stör dig. Fortsätt som tidigare några månader, testa sedan om du kan påverka en människa eller ett djur. Går det inte, har du inte gjort rätt, troligen har du inte lyckats hålla ovidkommande tankar borta när du tänkte på vad du önskade göra.

Att tänka på endast en tanke är svårt, men avsikten är att slutligen kunna tänka på en tanke,   alltså tänka på det man gör och inget annat. Har du nått dit, då har du lyckats. Målet är  lyckligtvis svårt att nå, så endast den verklige sökaren når målet. Man kan likna svårighetsgraden vid en pyramid.  Startar vi från toppen av pyramiden för att lära oss den teknik vi har i dag, så blir det svårare att förstå efterhand. Med den andra vägen till kunskap blir det tvärt om. Det är svårast i början, för att efter hand bli lättare. Det är bra tänkt av något eller någon att göra det svårt i början för oss alla att finna vår inre styrka. Det är inte meningen att vem som helst skall ha tillgång till den och använda den på fel sätt.

Avslutningsvis så vill jag varna för missbruk av det sagda, sådant slår tillbaka i ökad kraft, börja heller inte med att prova, det leder inte till någonting. Skall man nå resultat så måste man följa manus, men också på rätt sätt .

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.