Det ihåliga Norge.

I Aftonbladet har vi fem dagar i rad kunnat läsa om grottor och milslånga tunnlar med avsikt att under orostider kunna skydda landets befolkning. Det låter bra men jag har en annan uppfattning om hur hjälpen kommer att vara i verkligheten. Att föda ett helt lands befolkning torde inte vara möjligt under längre tid. Tanken är säkert istället att samla tekniker i olika yrken, sjukhus personal, läkare, kökspersonal, militär och för  landet betydande personer. I dagsläget är det fult med amerikansk militär utrustning, stridsvagnar, bilar av olika slag, kanoner och utrustning för 15,000 soldater. Tydligen har utomjordisk personal varet behjälplig med utformandet av bl.a. de otroligt långa tunnlarna. Eller vad skall vi tro om följande ögonvittnes berättelse som visserligen är några år gammal men ändå.

Frågar man varför det grävs och sprängds så många tunnlar får man till svar vi vill skydda den norska befolkningen. När det gäller mig själv så vet jag redan att jag skall förflyttas till Mosjöen där finns en underjordisk militär anläggning Vi som anländer dit var redan indelade till olika sektorer röda, gröna och blå vi hade våra respektive platser. Alla sektorer och ”arken” kallas NOAH 12 allt är sammankopplat med tunnlar som har rälsbussar som kan ta dig från ett område till ett annat. Jag tar bara upp det mest intressanta där vi ser att vi hjälps av utomjordingar som troligen är de som i huvudsak har byggt det underjordiska systemet. Tidigare har vi hört berättats via radio och Tv om hur norrmännen i Svalbard och i stora bergrum samlar växter och frön från hela världen för att säkerställa en ny växtlighet på jorden efter t.ex. ett atomkrig eller en kraftig ”solstorm” då allt liv försvinner.

En norsk politiker berättar från den tid då han låg i det militära att han tillsammans med några andra värnpliktiga tillsades att hjälpa till att flytta saker från en underjordisk bas till en annan. Vi fick inte ställa några frågor, gör bara ert jobb sades det. När vi med flyg landat utanför basen blev vi hämtade med lastbilar. Vi blev sedan stoppade framför stora ståldörrar med beväpnade vakter i konstiga uniformer De var orange ock svarta och en gyllene triangel på den orange och en grön triangel på det svarta tyget. När vi gick igenom de stora dörrarna så kände jag mig rädd. Vi kom fram till en 500 m. lång tunnel. Flera ”militärer” med vapen och en väntande transport delade upp oss i grupper. Jag och min grupp ombads följa med de svartklädda vakterna, när vi kom till slutet av tunnel ombads vi ta på ”masker” för vår egen säkerhets skull. Sedan tillsades vi gå ombord på en rälsbuss som drevs av någon slaga blå kristallenergi. Vi frågade vad är detta? Det behöver ni inte veta sir, blev svaret. Senare såg jag personer som arbetade med dessa c:a en meter långa röd-blå kristaller de hade vita masker och glasögon. Vi stod tydligen för nära kristallerna när de arbetade med dem , de ropade åt oss att flytta på oss. Jag såg också ett tubsystem och när någon rälsbuss passerade det gick fort såg endast en kort ljusblink. Senare när vi anlände till slutstationen var samtliga illamående. En av vakterna sade att det var vanligt innan man blev van. En del dörrar liksom tavlor på väggarna var märkta med människa- inte människa, Ren – Inte ren. Man funderar fanns det något annat än människor som passerade säkerhetskontrollen? Och varför dessa obegripliga bokstäver på dörrar och väggar. En återkommande bokstav liknade en stereohörlur. Vår sagesman var politiker och forskade vidare men jag har hört att han häktades på grund att han avslöjat rikets hemligheter. Obs! Detta är endast ett kortfattat utdrag från några brev.

Gott nytt år till läsarna.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.