Musen, Sverige och militären

Vad håller Sveriges regering på med? Har Löfven fått för sig att Sverige är en stor militärmakt som gör som den vill. Nu skall det rustas för att skydda Sverige mot ”ryssen” Sossarna med Göran Persson i spetsen borde i stället återbetala de resterande pengarna av de 70 miljarderna han snodde ur pensionsfonderna för påfyllnad i stadskassan som tydligen misskötts. Pengarna var inbetalade av den svenska arbetarklassen att användas till pension i framtiden för att som inte nu svälta, utan för leva ett lugnt och bekymmer fritt liv. Om ”ryssen” vill ta oss så gör han det på den tid det tar att dricka morgonkaffe. Så att satsa pengar på försvaret för att se avskräckande ut är dömt att misslyckas. Däremot borde det inre skyddet av vårt land byggas upp rent militärt med frivillig personal stationerad på lämpliga och utsatta platser. De skulle också få stora befogenheter att ingripa vid behov. Polisen är inte tillräcklig vid kommande större bråk, och har heller inte haft eller har befogenheter att ta i med hårdhandskarna de är kringskurna av idiotiska bestämmelser som enbart försvagar vårt land. Andra länders statsöverhuvuden använder Sverige som varnande exempel på misskötsel. När tänker ni sossar som är orsaken till att pengar till det mesta saknas vakna? Det går inte att ta hit en massa halvapor och överbetala deras levnad, ge dem samma förmåner som en fattigpensionär 7000kr i månaden och klara dig så gott du kan. Det är tacken för ett helt livs arbete och slit med i många fall dålig lön.

Sverige ligger i en ganska fredlig del av världen våra grannar visar inga aggressiva tendenser varför det borde vara enkelt att leva tillsammans även med olika ideologiska och politiska synsätt men så är inte fallet och varför? När jag var liten grabb och olydig blev jag skrämd med att ”ryssen tar dig” om du inte är snäll det har nu gått 85 år sedan jag blev hotad men jag lever ännu i frihet även om den är ganska begränsad. Vad jag vill ha sagt är att om ”ryssen” vill ta oss så gör han det. Vad jag inte förstår är varför vi inte kan uppträda normalt med Putin, bjuda hit honom och diskutera varför vi inte kan vara vänner och utbyta tjänster och avstå från att endast gå i amerikanska ledband NATO till exempel. Den tillträdande Presidenten i USA sa vid något tillfälle att varje land bör sköta sig själva utan inblandning utifrån. Så borde det vara men skulle något land be om hjälp så borde vi ställa upp.

Om den okunnige och ”efter sin tid ”varande socialistnazisten Löfven ändå försöker rusta upp försvaret se då först till hur vårt land ser ut geografiskt och hur vi har största möjligheten att försvara oss. Ett som är säkert är att vi inte kan motstå en invasion så glöm det. Låt vapenindustrin tillverka lätta handeldvapen och handgranater utbilda alla om möjligt till prickskyttar vi har en chans att skada och döda fiender i så stor mängd att de drar sig tillbaka utan att använda tunga vapen. Gerillaverksamhet passar oss best låt oss utnyttja den möjligheten dessutom är den minst kostsam. När det gäller prickskyttar så bör det ske en grundlig utbildning för att kunna skydda sig och den bör vara stommen tillsammans med vapenkännedom i den militära grundutbildningen. Vi har dessutom Hemvärnet ge och utbilda dem på moderna vapen och gerillaverksamhet. Får vi detta att fungera kommer fienden inte att vara här som måltavlor det blir för kostsamt man bör försöka att i första hand allvarligt skada personer då erfordras hjälp och det blir besvärligt att utan att blotta sig försöka flytta den sårade i säkerhet.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.