CIA och UFO.

1300 miljoner ark om UFO och andra experiment med bl.a. Uri Geller dessa var tidigare hemligstämplade men är nu frisläppta. ” se tidigare inlägg” Nu väntar vi på frisläppandet av UFO i resten av västvärldens länder, inte minst vårt eget land där FOA ruvar på UFO-frågan som en höna på sina ägg. Är det så att uppluckringen kring dessa utomjordiska besökare i vårt luftrum och andra incidenter börjar bli besvärande och svåra att hemlighålla. Därför försöker USA att smygstarta med att erkänna dessa besökare innan de tvingas bekänna att de själva är inblandade, ett exempel. Det är förbjudet för trafikflyget att flyga över polerna trots kortare restid. Vid polerna finns 70 km stora hål så det förklarar flygförbudet.

Antarktis är ett landområde som ligger runt sydpolen och är till största delen isbelagd. För 12,000 år sedan var det ett blomstrande område med troligen en hög teknologiskt kultur. I dag kommer toppar av ev. höghus att bli synliga. Beträffande miljövännernas bekymmer av kan man via satellit se toppen av åtminstone en pyramid och om avsmältningen fortsätter så isens avsmältning vid polerna borde vi ta hänsyn till hur uppvärmningen uppstår. De förespråkare om jordens ihålighet menar att expansion av den civilisation som lever inuti jorden bidrager till jordens uppvärmning på vissa platser och skulle i så fall få isen att smälta på grund av att jordskorpan blir varmare. Våra miljökruttar har tydligen glömt eller förtiget det faktum att en bit från det område som gör att isen smälter, ökar istäcket med c.a 2,5 cm. årligen.

Jag nämnde i ett tidigare inlägg att jorden skulle vara ihålig. Tanken är ej utan grund om vi ser oss omkring. Ett flertal kända personer menar att det finns en mänsklig ras som har överlevt flera katastrofer som raderat ut tidigare civilisationer som bebott vår planet. Dessa har levt inuti jorden och har ett mycket välutvecklat andligt och tekniskt kunnande. Vissa UFO-loger med flera tror att dom vi kallar UFO kommer ifrån jordens inre, allt är möjligt men de behövde i så fall inte tillgripa patrullering i vårt luftrum för att få vetskap om hur vi lever och verkar ovanpå jordskorpan. Det borde finnas enklare sätt att lära känna vår kultur och tekniska utveckling. Personligen tror jag att dessa besökare kommer från andra bebodda planeter och har på något sätt intresse av vår planet. När jag ändå är inne på planeter så finns det tankar om att månen är en konstgjord satellit som dess utom är ihålig, måhända också bebodd. Något lurt är det eftersom NASA inte längre är intresserad av besök på månen. Hur är det med vår egen planet är den också en av utomjordingar omgjord eller konstgjord planet för att härbärgera liv på utsidan så väl som insidan. Och hur är det i övrigt i universum finns det ett helt otal planeter som iordningställts för olika livsformer anpassade för liv utanpå så väl som inuti. Ja spekulera det är möjligt men att förstå det man inte har i handen är betydligt svårare. Som enskild människa är man begränsad av sin egen tankeverksamhet och den räcker ofta inte ens till att förstå sin egna livsuppgift här på jorden. Ja så har vi då den tekniska utvecklingen som försöker att tillföra oss kunskap men det är inte alltid den tolkas rätt, dessutom filtreras den innan den når ut till den vanliga Pettersson. Det finns ingen önskan om att gemene man skall få någon kunskap om något som kan äventyra det grepp som t.ex. olika myndighetspersoner har över våra liv. Det mesta styrs av pengar har vi inte sådana kommer vi ingenstans på något område.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.