Avarter i Svensk politik

Hur är det möjligt att samtliga riksdagsledamöter (om jag mins rätt 249 st) kan ha så lika syn på det svenska samhället och det sätt som det styrs på, det är för mig en gåta. Det borde vara livstids fängelse för samtliga som förstör vårt land, men i stället får de rikligt arvode av oss skattebetalare. Grundarvode tycks vara 61000/mån. skattepliktig inkomst. Ni kan själva räkna ut summan /år 12 x 61,000 och allt detta för att förstöra vårt land med hjälp av skattemedel. Skall vi skattebetalare fortsätta med detta? Sedan har t.ex. stadsministern högre lön och det finns säkert flera. I visa fall borde en intelligenstest vara befogad. Jag tänker närmast på ”pissruskan” som kan titulera sig vise stadsminister men inte har förstånd att hälsa på Åkesson efter partidebatten. Den enda ursäkt för henne som jag ser det, skulle möjligen vara att hon kom direkt från toaletten och hade glömt att tvätta av kvarvarande grönska från handen hon ev. hälsar med har ju så lätt för att glömma sina plikter och ansvar.

Inte var Löfven bättre han borde nog överväga en intelligenstest han också. Att kalla SD för råbarkade och nazister klingar dåligt när vi ser hur du behandlar våra fattigpensionärer. Har du glömt kommunismens mördande det var betydligt värre än nazismen. Du lutar dig tydligen mot V som jag med rätta tycker borde betyda varning. Men som vi vet är förståndets gåva olika mellan människor. Men du Löfven kan väl känna dig lycklig när du har en så trevlig och förstående vise stadsminister. Verkar som om det är hon som bestämmer och du som bockar och säger ja till tokigheterna. Är det hon som tvingat dig att ta lillbaka dina löften om att inte höja skatterna? Hon borde beläggas med munkavle för att kunna hålla grodorna på plats, hon skämmer ut Sverige även utanför våra gränser med sina hatiska fasoner mot SD som i en mätning noterade 19,7 % av väljarna dessa som du och Löfven kallar nazister med vilken rätt frågar vi? De kommer att bli ert fall och taktpinnen för invasionen av all sköns människor kommer att begränsas och kollas vilket inte sker för närvarande

En helt annan sak är trafiken på våra vägar den tycks våra politiker ”skita i”. Jag bor 8 m från Riksväg 50 och har en vägkamera på andra sidan vägen. Trafikanterna tycks sakna både vett och sans när de far förbi vårt hus och det är inte 70 km. När det gäller motorcyklar kan man sätta en etta framför de 70 km som gäller. Hur vet ni vem som gömmer sig i den lagstadgade hjälmen med stora skyddsglasögon utan någon nummerplåt fram. Varför gör ni skillnad på oss trafikanter med klar fördel för motorcyklisterna? Själv fick jag en bot på 2000 kr för att hastigheten överskridet 90 km med 1,2 km ställer jag detta mot motorcyklarnas huvudlösa framfart ser jag ingen logik i det hela. Kan jag ta bort nummerplåten fram på bilen fälla ned solskyddet och strunta i era kameror? Jag anser frågan vara berättigad som lagen ser ut i dag. Det finns alltså plats för uppfinningar som talar om vem som äger motorcykeln. Jag arbetade i Skotland i slutet av 1940 talet och motorcyklarna hade nummer även fram. Skylten var placerad längs framskärmen så för att läsa den måste det ske från sidan vet inte om det hjälper för identifiering av ägaren. Det är plats för uppfinningar det är svårast att hitta vad som saknas nu har jag nämnt det, pengar finns att tjäna och trafiken på våra vägar blir förhoppningsvis lugnare.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.