Datarösta ett säkrare sätt

Vad lärde vi oss av den senaste röstningen? Jo, att vid sammanräkningen slängdes en del av Sverigedemokraternas röstsedlar av illasinnade rösträknare. Med tanke på det demokratiska ”tjafset” som framförs av våra styrande torde det vara på plats att gå från prat till handling, när det gäller folkets önskan att genom röstning lägga grunden till ett samhälle. Eftersom folket inte tillfrågades om massinvandringen så borde de få göra det i en ny röstning i stället, med en bättre kontroll av rösträknarna. Utlänningar skall inte bestämma hur Sverige skall skötas i fortsättningen, det är en sak för svenskarna att göra utan utländsk inblandning. Om galoscherna inte passar så finns det alltid returbiljetter att tillgå. När jag ändå är inne på otrevligheter, så kom jag att tänka på vår tvivelaktiga regering och deras möjligheter att bidraga med husrum för de hit kommande. Ni är vad jag förstår 349 st, riksdagsledamöter ni kan visa er goda vilja med att ta hand om tre ungar var så lättar det på trycket så ni inte tvingas /diktatur/ vältra över hela eländet på ovilliga personer som inte älskar smågangster och våldtäktsungdomar. Såg att Indien med sin stora folkmängd har mindre våldtäkter än vad lilla Sverige har, vad kan orsaken vara? Kan inte minnas att det var så här före den oönskade invasionen, består den möjligen av genmanipulerade kaniner för i så fall bör tullen selektera hårdare.

Nu verkar det som om Löfven i brist på eget förstånd, tänker kopiera Perssons stölder från våra pensionsfonder och använda dem till att upprusta de svenska järnvägarna som Reinfeldt stal pengar ifrån, och öste över invandrarna. Jag tycker att du Löfven borde ha så mycket förstånd att du i stället betalar oss fattigpensionärer den skärliga pension som vi tidigare inbetalat. Du påverkar varor och tjänster så de blir dyrare, men pensionen åderlåter du och skyller på dåliga tider när sannigen är den att du häver våra pengar över en tveksam invandring. Du ljuger och borde veta ”hut,” men så långt sträcker sig förmodligen inte din förmåga. Då drar du hellre på dig rånarluvan och ge dig ut på stöldturné Du har ju väl ingångna sosseskor som medger lögner och stölder vilka är straffbefriade, ”det talas om Robin Hoodskatt” men du gör tvärt om, snor från de fattiga som saknar möjlighet att försvara sig och tänker rusta upp järnvägen med hjälp av pensionsfonderna som tydligen inte ens räcker till pensionärerna fult ut. Varför inte slänga ut pensionärerna från hemmet också och hysa in några invandrare i stället och varför inte sno pengar från de handikappade och glöm heller inte de blinda och dövas organisationer det finns kanske flera, men lite arbete bör du kunna göra själv fast som det ser ut så tycks det gå dåligt utan din vice stadsministers dåliga råd.

Ja så var det skatterna som du nämnde att de skulle inte höjas men du nämnde inget om att ni i er vishet funnet nya skatter till att plåga oss med. Skatt för slitage av vägbanorna har ni inte vägskatt som innefattar det slitaget? Så har ni oskärlig fordonsskatt vart går den? gissa tre gånger, om inte till vägunderhållet men möjligen till ungdomsunderhållet av invandrad kriminalitet, vilka orsakar bilbränder mm som bl.a. höjer försäkringen på våra fordon. Hur var det med drivmedelsskatten den skulle inte höjas fick du ”Huka” dig för Miljöpartiet? Hur tänker ni, om ni ens gör det. Hur tror ni att bensinpris höjningen påverkar ett pensionspar med dålig pension i Norrland med kanske 8-10 mil till matvarubutiken? Med andra ord ”ni skiter i om folk har det dåligt” och tvingas be ev. barn om hjälp. För gamla människor som vill bo kvar där de alltid har bott blir det svårt med läkarbesök kanske en gång i veckan. Det är inte bara Norrland utan även resten av landsbygden känner av era omotiverade skattehöjningar, många av oss gamla går på knäna redan och det tycks inte bli bättre med er i regeringsställning. Lämna över rodret till SD och flytta ned till Somalia eller något liknande land så ni får leva det liv ni eftersträvar. Sverige är för genuina svenskar och där tycks ni inte passa så by, by snarast möjligt.

Funderaren.

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.