Vakna

Goda läsare, rita kors i taket. Löfven tycks ha vaknat till ur sin ”törnrosasömn” och han lovade som vanligt att ta tillbaka löftet att ålderskolla de små inkommande barnen. Efter denna psykiska ansträngning somnade han om igen, han ansåg sig inte kunna göra så mycket även om han var vaken. Men så fick han veta att en av hans små barn var 45 år och (bög). Då kom han ihåg att han skulle göra som SD föreslog och ålderskollade små vildkatterna, men minnet är kort så om jag lovat det, får vi ta upp ämnet till behandling, men först måste vi tvätta bort SD-stämpeln eftersom det var deras förslag från början. Ja, så har vi då Cecilia Johansson Liberala ungdomsförbundet, hon föreslår ”sex” med både kusiner, bröder och systrar. Jo, ni läste rätt, fast ordet hon använde låter finare / INCEST / och för Cecilia är det tydligen ljuv musik i hennes öron. Förr i tiden blev resultatet ”inavel” och med detta följde diverse åkommor, bl.a. defekt psyke. Jag funderar över förslagslämnaren om det är erfarenheten som talar? För mig verkar det vara återgång till djurlivet eller snarare ett ormbo.

Jag fick ett brev från någon som kallar sig ”undraren” och vi funderar också på hur det är ställt med kunskaperna hos våra vetenskapsmän och professorer. Vår brevskrivare säger att när han gick i, som det då hette, ”småskolan” eller ”1:a klass” fick han lära sig hur man tolkar plus respektive minus. Tillförs en sak till något annat så benämns det plus. Tog man bort något från en sak kallades det minus -långsammare. Men då är vi inte i fas med verkliga tiden, eller som vi säger ”ur led är tiden”

Det är i stället så att man måste öka tiden för att ligga i fas med verkligheten. Vi måste lägga till 1 sekund vartannat år och en dag vart fjärde år för att komma i fas med rotationen. Alla objekt i rymden roterar oftast i ökande takt. Detta gäller också Astrologin.

Ja, därmed behöver det inte vara slut på funderingar. Tar vi vår landsfader, då blir vi fundersamma. Han sade att Sverige aldrig varit så tryggt som nu. Då föreslår jag att du säger upp dina 150 vakter som bevakar dig, pengarna kanske räcker några dagar till någon ”kåt” knivskärare. Men några sådana unghannar har du väl inte ens hört talas om vad jag kan förstå. Om du skulle vakna till vid något tillfälle, tacka då för den gångna tiden och lämna in din avskedsansökan. Visserligen är landet redan förstört men rullar ett tag ännu med lånade pengar och nya stölder från pensionärsfonderna. Vår välfärd får vi söka bland de hitflyttade i många fall verkligt behövande personer, men tyvärr så får även de dåligt rykte. Detta på grund av alla lycksökare och kriminella avskum som släpps in i vårt land. Med nuvarande s.k. styrning av landet skymtar jag inom en snar framtid 30-talets förvånade ”nylle” tyvärr pekar det mesta på att vägen dit blir allt kortare och då kommer ni som ”diggat” invandringen att få annat att tänka på, nämligen hjälpsamhet till döds. Har ni möjligen hört talas om det, om inte så har ni något att se fram emot.

Ni tycker att jag går hårt fram, men att ändra hjärntvättade personer är inte lätt. Endast ett bryskt förändrande till det sämre kan tvinga lättlurade människor att tänka om och inse att Sverige är på fel väg. Det fanns en annan möjlighet att hjälpa, men den struntade ni i att använda er av. Hjälp på plats är både billigare och framför allt bättre för individen som fick stanna där han var van att leva. Nu tycks Sverige tagit på sig äran att vara mest hjälpsamma i världen, men kostar det så smakar det ”Galla”.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Politik, Samhället. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.