UFO nr 2 hittat.

Ett UFO liknande föremål hittades av Peter Lingberg och Dennis Åberg Ocean X Team för ett antal år sedan i Bottenviken. Föremålet hade tydligen kommet ovan ifrån och brutet igenom vattnet och lämnat avtryck i botten av Bottenviken. Om vi ser till längden av spåret efter den landande ”farkosten” måste den haft en stor hastighet vid nedslaget. Officiellt är det allt annan än ett UFO men hur förklarar man att (farkosten) för det första inte har gått sönder av den minst sagt brutala kraschen vid landningen. Farkosten  ser ut att vara tillverkad  och lämnar en signal ifrån sig alla vår elektriska apparatur upphör att fungera när den kommer i närheten an nämnda signal. Att säga att det är ett naturligt fenomen, en meteor eller en upphöjning från bottenmassan med flera liknande förklaringar hörs från hjärndöda inblandade personer. Det är helt klart att det är besök från oss okända världar men ordet UFO vill dessa utredare inte ta i sin mun och riskera att bli utskrattade av okunniga människor. Som knappast kan stava till sitt namn men ändå uppbär goda löner för ingenting. Jag har försökt få vidare upplysningar om det hela , men försvaret har satt dit korken så  som vanlig medborgare som betalar skatt till försvaret bl.a får  inget veta.

Nu har ytterligare en landningsplats hittats utan för Ölands kust i Östersjön. Det är samma gäng som hittade farkosten i Bottenviken som den 11 juni 2011 upptäckte en nästan exakt lika farkost i Östersjön den hade troligen också haft en stor fart när den bröt igenom vattnet eftersom det fanns ett 1500 m långt spår från landningsplatsen där också bottenmassan kastades upp ca 6-7 meter från farkostens högra sida. Storleken var 60 meter och den hade två hål det större hade liksom en ram runt hålet. Ytterligare en likhet med farkosten från Bottenviken var en signal som stängde av våra elektriska apparater när de kom i närheten av signalen. Upptäckten av farkosten nämndes någon gång 2012 om jag minns rätt men först nu i dagarna har det blivet fart även på utländska intresserade Spekulationerna är många man ställer sig frågande inför alla idiotiska förklaringar.  UFO Sveriges talesman höll med de andra ljushuvuden och deras tänkbara förklaringar, kanske säkrast så när egna förståndet är otillräckligt. Jag måste säga med det jag känner till så är det en farkost byggd av någon intelligens någonstans vem vet var.

Ni har spekulerat nu kan det vara min tur. Farkosterna är stora varför det är mest trolikt att de är avsedda för ett flertal individer. Studerar vi olika gamla indiska berättelser får vi veta att det långt tillbaka i tiden förekommet krig och dessa ”vimanor” de kallades så var även i vår närhet och bekämpade varandra. Kan det vara nedskjutna farkoster det rör sig om? Eller är det sovande celler färdiga att hjälpa oss om det behövs. Det borde finnas många individer i en farkost på 60 meters storlek. Kan det vara emigranter som måste lämna sin döende planet, är alla i livet eller är dom döda? Kan det vara så att de vet att vi förr eller senare ödelägger vår planet och de väntar på detta för att vara först på plan att överta vår jord. Eller är det så att en stor universell katastrof kommer att drabba vår planet och dessa sovande UFO kommer att flytta oss till ett bättre ställe.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.