Vad betyder UFO sett av den vanliga människan.

Vad vet vi om egentligen om UFO ?  Som ”Svensson” har vi oftast mycket begränsad kunskap i ämnet.  Men det finns UFO-grupper i de flesta länder så även i Sverige, vad kan dessa grupper bjuda på. Vi har Riksorganisationen UFO-Sverige vilken jag startade på 60-talet men lämnade den med omedelbar verkan på 80-talet. Varför, det finns alltid en orsak till ett vist handlande. UFO-Sverige lever vidare men vad jag förstår så har de inget svar att ge en sökande person i ämnet, endast gammal skåpmat som också återges i utgåvor av författare som tidigare inte ens trodde att UFO var materiella och verkliga. Må hända att UFO-Sverige och dess konstiga ledarskap tvingast se problemet med andra glasögon, i dagsläget. Efter mitt avhopp Så försökte de spela mera tekniska och lutade sig mot USA och Nasa för att framstå som mera vetenskapliga. Nasa finns i två olika upplagor. En mera tolerant och en sluten upplaga. Den toleranta, Nasa delen frigav massor av hemlighållet material som nu är tillgängligt och består av mycket intressanta tidighållna UFO händelser som nu kan ses i ett annat perspektiv. Personal som tidigare varet inblandade i känsliga saker berättar på sin dödsbädd om otroliga ting som berör UFO piloter döda såväl som levande, för att inte tala om all elektronisk och mekanisk kunskap som skadade farkoster bidraget med. Transistorn, IC-kretsen, laser och mycket annat som plockats bort från skadade UFO som tvingats att landa.

Vi får inte glömma att det förekommer vilda spekulationer den ena tokigare än den andra så det gäller att sålla och se upp. Mycket kan tyckas vara otroligt men behöver inte därför vara osant. En sak som till och från dyker upp är namnet på en flotta av UFO som kallas” Solar Warden” den består av UFO som är beväpnade och är avsedda att försvara jorden mot anfall av fientliga farkoster. Vi kan tro vad vi vill men det hela stärks av ett uttalande som gjordes av president Carter innan han blev president. Han fick se att det fans 5 st. Amerikanskt byggda UFO som kunde ta med hundratals personer ombord om så behövdes. Jag tycker att det stärker påståendet om att Solar Warden har existerat under en längre tid. Däremot är jag tveksam till att USA skulle ha en militär grupp på månen i händelse av krig men osvuret är bäst.

Våra utomjordiska vänner ingår troligen i den militära flottan av Solar Warden som avser att försvara jorden vid en illasinnad attack. Jorden har enl. gamla Indiska skrifter tidigare varet anfallen av en utomjordisk illasinnad luftburen flotta. Troligen kommer det att ske igen frågan är bara när och hur, hoppas vi är tillräckligt starka för att avvärja en sådan attack. Vi kommer också att bli hjälpta av vänligt sinnade utomjordiska människor de är redan här och kollar läget har varet här under en längre tid.

Vad gör svenska UFO grupper inget skulle jag vilja säga om vi bortser från huvudlösa Pr. besök i en norrländsk dypöl där de tror att ett UFO skulle ligga kvar i många år för att bli upptagna av UFO Sverige. Militären kammade noll och de var på plats straxt efter nedslaget UFO Sverige var där efter flera år, typiskt ett svindyrt Pr-gippo och ett försök att påvisa sin duglighet jag ser det som bortkastade pengar och ett odugligt handhavande med pengar som kunde använts på ett bättre sätt.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.