Sverige dårarnas paradis.

Man blir både ledsen och förbannad när man ser hur vårt land förstörs av all invandring med olika religioner som tändbränsle till olika brott och förstörelse. Man kan läsa om hur personalen på flyktingboende knivhotas och hur polisen som tillkallats hittar dom hotfulla uppklättrade i träden. Samtidigt så säger de boende att de hade det mycket bättre där de kom ifrån, bättre mat bättre boende, så ”va fan” kom dom hit för, varför inte åka tillbaka dit dom kom ifrån.

Skall vi Svenska skattebetalare bara buga och be om ursäkt att vi finns till. Vad kan man tycka om följande. En invandrare har anmält en kommun i Härjedalen till Justitieombudsmannen för att vara rasistisk på grund av att socialbidraget taget för lång tid. I stället för att vara tacksam för att få vara här hotar han kommunen, jag säger igen ”usch fy tusan” detta är inte allt, listan kan göras längre.Vad har vi egentligen för partiledare och politiker här i landet, har de gått samman för att utrota Svenskheten eller hur skall man tolka tankar som t.ex fri invandring månggifte m.m. Det tycks inte ens finnas luft mellan öronen på dom ”skall ha förståndet” och företräda landets befolkning. Många pensionärer har mycket svårt att klara sig på sin snålt tilltagna pension, medan andra tycks leva gott och kan kasta maten på varandra.

Man frågar sig om det är dit våra pensionspengar försvinner, och Göran Persson har väl inte heller betalat tillbaka vad han tog från pensionsfonderna? Man funderar hur mycket pengar det finns att spendera på allt och alla men inte på dem svenskar som bäst behöver dem för sin levnad på ålderns höst. Jag är av den uppfattningen att varje land skall ta hand om sin befolkning om vi sedan har möjlighet att bidraga med hjälp så bör det ske i det land som behöver hjälpen. Att hjälpa behövande människor på plats torde vara det mest humana i stället för att de flyttas till ett annat land med annan kultur och andra värderingar etc. Det skulle också bespara oss från lycksökare och kriminella personer som sett chansen till ett behagligare liv på ena eller andra sättet. Jag nämnde tidigare att det var oroväckande tomt mellan öronen på våra politiker och jag tänker ge ett prov på deras oförmåga att tänka på vad deras handlande leder till.

Ett färskt exempel är all negativ för att inte nämna hatpropaganda som ältats om och om igen om Sverige demokraterna ”jag anser mig neutral i frågan” men anser att all denna dåliga och i vissa fall felaktiga uttal och skriverier bidrar till en inte ringa kriminalitet bland våra lättledda ungdomar och för den delen också bland vuxna individer blir hat legaliserat mot t.ex SD glöm inte att de har stöd av många tänkande människor och inte för att vara spottkoppar åt otänkare utan för att få ordning på Sverige något som de mera etablerade politikerna struntar i eller är det som jag nämnt tidigare att huvudet endast utgörs som hatthängare. Det finns också en annan sida av hjälpsamhetsivrandet politikerna tycks tro att merparten av svenska folket vill att alla som vill komma hit välkomnas av oss svenskar. Glöm det, vem man än talar med svär och förbannar er politik håller det här på tillräckligt länge blir det inbördeskrig. Allt daltande med kriminella och invandrare. De tycks vara guld värda medan fattiga svenskar lider.

Ni politiker talar er varma för invandringen därför att vi behöver arbetskraft framöver har ni också funderat ut var de skall arbeta jag trodde i min enfald att det fodrades fabriker och arbetsplatser, dom vi har kvar än så länge klarar vi med svensk arbetskraft. Många arbetsplatser fodrar dessutom i många fall teknisk kompetens har svårt att se arbetskraft från människor som varken kan skriva eller läsa och dessutom måste kunna förstå ett för dem främmande språk.

Jag misstänker att det tar lång tid innan de är mogna för att sättas framför en modern maskin och att förstå och kunna sköta densamma. Dessutom, var skall alla bo, för ni som lovat hit dem vill troligen inte ha dem i er bostad, nej det blir i bästa fall dyra hotellrum Svenska folket får betala antingen de vill eller inte. Sådan är demokratin i det land som en gång var Sverige.

 

Funderaren

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.