Sossar med gröna fingrar fy fan.

Ni som läser våra tidningar och lyssnar på radio och TV salta ordentligt på vad ni ser och hör en del är osanning en del är filtrerat av sossar och miljödårar de styr press, polis vissa myndigheter. Svenska folket borde vid det här laget förstå att det är diktatur som råder i landet. Det började långt tidigare Elander var väl den sista rejäla ock kunniga människan som var landets överhuvud sen Kom Palme. För mig är det svårt att se honom som socialist. Det började med röstning om höger eller vänster trafik det svenska folket röstade 82,9 % nej och 15,5 ja men vad hände jo den tredje september 1967 lades trafiken om till högertrafik. Palme körde över svenska folkets vilja. Denna nonchalans mot svenska folkets vilja kan jag inte se som demokratisk utan tvärt om ren och skär diktatur.

Ja så har vi Reinfeldt som han har resonerar måste han ha fett i huvudet i stället för hjärna. Släpa hit en skock med lushundar som förstör landet, folk törs snart inte vistas utomhus. Statliga medel borde i stället använts till att rusta upp infrastrukturen, järnvägar försvar för att ta något som borde åtgärdas i första hand och inte håller han käften nu heller, predikar om hur lönsamt det är med busarna. Så kan man se det om förståndet saknas har man pengar på banken ock tjänar mycket pengar så går det bra men försök leva på pensionspengar 7000 kr i månaden så tror jag tonerna om invandringen skulle låta något annat. Enligt EUs normer skulle den minsta pensionen vara 11830 kr. det är vad vi skall ha då kanske vi skulle ha råd med både att köpa skor och laga tänderna.

Och ni sossar, ingår det i er diktatoriska hjärna att racka ned på SD och moderaterna och beskylla dem att en ny ”förintelse” är att vänta om de får makten. Se till ert eget handlande i stället. Pensionärer svälter på privata boenden medan ni öser pengar på skurkaktiga invandrare som bar har krav om allt möjligt. Det senaste jag hört var krav på gratis tändstickor till att bränna bilar med. Ni sossar talar om förintelse det är väl just det ni håller på med. En person på ett privat boende vägde om jag kommer ihåg rätt 36 kg. hur lång tid har han kvar? Pensionärerna svälter också. Andra länder ser på Sverige som varnande exempel och det är intet att undra över. Löfven och co torde vara de sämsta och mest oförstående ledare för Sverige genom tiderna. Ni har tydligen inte förstått varför nya partier skapas med program som folk länge har saknat inte att undra över varför de snabbt växer de är valda av folket och skall därför inte bespottas. Det är sossarnas politik som är världsfrämmande för merparten av folket är helt klart ert fel att missnöjespartier växer men ni är tydligen för dumma för att förstå hur saker och ting fungerar. Inte blir det bättre av att ni tenderar till att tvinga landet till att bli Islamistiskt på sikt tänk er noga för det kan bli ett nytt parti emot Islam. Ni vägrar att erkänna SD på flera sätt kallar ni dem rasister men blundar för vänster gangster ni ger dem i stället tidningsstöd, rikligt tilltaget fy tusan minst sagt. Trodde ni skulle fått nog av kommunister i varje fall låter det så när Putin kommer på tal. Men som jag sa tidigare har man fett i huvudet i stället för hjärna så finns inte något gott att vänta.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Politik, Religion, Samhället. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.