Generaldirektör eller Generalidiot

Det synes mig som om det råder brist på intelligenta och kunniga personer i vårt land. Är det möjligen därför vi importerar ”Somalier” till högre tjänster i samhället. Chefsposten är tryggad i och med att Reinfeldt berett plats för sonen i den politiska kretsen, ja sådant förfarande känner vi till över allt inom olika områden. Jag kallar sådant för ”mygel och korruption”. Vem tillsätter generaldirektörer, så vitt jag känner till så är det regeringen och stadsministern antar jag har sista ordet i utnämningen. Jag vet också att personen ifråga skall vara känd för ”förtjänst och skicklighet”. Det står ingenting om undantag för Försäkringskassans Generaldirektör.

När det gäller folkvalda personer, i det här fallet SD ledaren som du vill spy galla över. Han  är utsedd som ledare för partiet på grund av sin duglighet och inte av mygel. Och jag kan inte tänka mig att du är utsedd till att spy galla över människor du inte gillar. Som det låter är du nog ganska blöt av spyor från arga människor som har sitt förstånd i behåll. För övrigt vill vi inte ha rashatare och åsiktshatare i högre tjänster. Jag tycker du skall ta din oförskämt stora pension och lämna din tjänst till förmån för någon med större IQ och det bör inte bli svårt att hitta. Men först kan du ta en koll på vad dina underhuggare håller på med, t,ex. sänder pension till döda före detta  invandrare i Sverige som lämnat vårt land, eller personer som lurar försäkringskassan genom att åka omkring i rullstol med hjälp, som också betalas av försäkringskassan det vill säga vi skattebetalare.  Det torde vara ditt ansvar att se till att de olika kontoren inte rullar tummarna utan kollar upp saker och ting. Han med rullstolen kunde åka utomlands och klättra upp  på en pyramid utan svårighet, tvätta bilen gick också bra. Ingår inte kontroller av hur de olika kontoren sköter sig? Det borde vara ditt bord eller är din uppgift enbart att spy galla över oliktänkande. Det är inte säkert att du har rätt.

Och för övrigt har du inte hört talas om demokrati men du kanske inte förstår dess innebörd i varje fall verkar det som om du inte förstår. Du  kanske är kommunist? I så fall blir det straxt mera begripligt. Det finns mycket som är konstigt i den här regeringens handlande. Reinfeldt har egna teorier om hur landet skall skötas och de ligger inte i fas med vad som framkom under valperioden. Svenska folket har blivet lurade och det är minst sagt oförlåtet.Vad är meningen med alla hitkommande individer? Nu senast från Uganda, Somalier utan läs och skrivkunskap. Så har han med före detta hårknuten mage att säga att invandringen inte drabbar den svenska ekonomin, tror han att svenska folket är fullständiga idioter? De som inte drabbas är ni som bestämmer om eländet, ni tar inte emot någon mörkhyad invandrare, och det drabbar inte särskilt hårt med extra skatter, med era löner märks det knappast. Fy fan vad ni vänder till vårt land och pådyvlar extra skatter i onödan. Allt beror på att ni har låtit allt förfalla. Ni har använt försvarets och andra områdens pengar till invandringen. Nu vill ni ha extra skattepengar till att rusta upp det ni raserat. Ni borde veta hut för ert slöseri med landets pengar. Jag finner inte ord för era idiotiska och diktatoriska tankar som förstör det gamla nordiska landet Sverige.

Funderaren.

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.