Främlingsfientliga krafter och nazister.

Ja så uttryckte sig Annie Lööf med sådana ”politiker” är det inte konstigt att Sverige går dåligt. Våra pengar är så svaga att vissa länder knappast vill ta emot dem. Annie Löv är farlig för landet och borde bort från politiken och sätta sig på skolbänken igen, hon verkar inte vuxen och framför allt inte som politiker. Med den sagovärld du lever i borde du återgå till skolbänken du har mycket att lära ännu. Hur är det ekonomiska förhållandet? Din lön kontra min frus lön 7000/mån. Allt detta beroende på din med flera ”stollar” som förstört vårt land och ändrat det till ett paradis för gangster och lycksökare. ”Att alltid påpeka nazismen i alla sammanhang så borde man som omväxling ta upp kommunismen som en motpart den mördade otroligt mycket flera människor än vad nazismen gjorde” med dem flörtar ni med, de är också med som riksdagsparti och har möjlighet att påverka regeringsbeslut m.m. Kommunism och socialdemokrati är i praktiken samma sort ”men stavas olika” Både kommunism och nazism är diktaturer och ser vi till vår stadsminister som kallar sig socialdemokrat så är han samtidigt diktator, eller vad sägs om yttrandefriheten? Du får inte säga svartskalle till en mörkhyad person det är straffbart men han får säga vitting till dig var finns logiken? När det gäller Annie Lööf så borde hon i stället för att göra datorn sällskap se sig omkring utanför stadsgränserna. Landsorten kanske kan få dig på bättre tankar om du jämför din lön mot en fattigpensionärs försök att leva på 7000/mån. Och återkom med en förklaring hur det skall gå till. Varför undrar du över att det finns så många svenskar som protesterar mot invandringen. Jo Stefan Löfven låter landet förfalla till förmån för gangster och pyromaner vilket höjer våra försäkringspremier, och sänker våra pensionspengar och det ”diggar du tydligen” Fy fan.

Vård av illegala invandrares sjukvård kostar flera hundra miljoner själva betalar de 50 kronor för ett sjukbesök helt huvudlöst.  De legala invandrarna betalar inte sin skatt och är skyldiga flera miljarder kronor. Varför tillåta ett sådant förfarande ta pengar från deras bidrag samt också med ränta. All slapphet återfaller på oss svenskar men inverkar också på pensionen som vi bittert får erfara.  Och du Annie Lööf all slapphet med ligisterna det tycks falla dig på läppen eftersom du vill släpa hit flera vildar till oss svenskar som vi mot vår vilja tvingas betala till. Och på tal om betala så kostade dessa lycksökare och gangster minst 41 miljarder under förra året, samtidigt får vi veta vi gamla pensionärer som nu knappast kan livnära oss skall, se fram emot ännu sämre pension samtidigt som allt annat nödvändigt blir dyrare.

Nu börjar vår statsminister vist förstå vad han hållet på med och kryper undan genom att utmåla SD som inte demokratiska utan tvärt emot. Förr kunde vi köpa och äta ”negerbollar” tydligen är det olagligt, liksom att kalla dessa mörkhyade vilddjur som invaderar vårt land för svartskallar. Det tycks vara början för Stefan Löfven att införa diktatur liksom all icke kontrollerad invandring som vi inte bett om, så du borde den siste som talar om att skrota demokratin i landet, men fortsätt att ondgöra dig över SD alltid får de några nya röster i valet.

Till något annat, varför inte den varma sommaren, vi har klagat på de kalla och blåsiga somrarna under de gångna åren nu klagas det på värmen inte lätt att vara alla till lags. Jag önskar mina läsare en trevlig sommar och semester.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.