Ett opåverkat hjärta.

Öppna era hjärtan skrek han ut till det svenska folket, inklusive fattiga pensionärer. Hur blev det? Jo som tysken säger ”de dumma svenskarna” gick på niten med förbundna ögon. Det är ingen välgörenhet som vi lurats att tro. Ingen idé att förklara vad som kommer att hända, ni lyssnar ändå inte. Utan ni tror att ”invasionen” av alla kriminella och lycksökare skall av den ovilliga svenska urbefolkningen hjälpas till ett bättre liv till förmån för den egna landets människor med en säker utarmning. Den nya budgeten startade med en försämring för större delen av oss svenskar, eller skall vi säga mjölkkor. Polisen skulle förstärkas med 20 000 man, ytterligare ett brutet löfte, det blir väl inte en ”tumme” ens. Allt är fähunden Reinfeldts fel, hans hjärta blöder minsann inte. Han tjänar miljoner på sina föredrag men tar ändå ut lön 156 mille i månaden av oss skattebetalare. Han har inte hål i hjärtat så någon blödning den vägen syns inte till, men det borde det verkligen göra efter alla djävulskap han orsakat gamla Sverige.

Nu äntligen har sossarna funnit den perfekta lösningen för att bryta bostadsbristen i landet. Det finns platser vakanta passande de fattiga, hungrande småbarnen på 25-35 år enligt bilder från Malmö. De där stackars barnen skall nu erbjudas att bo på våra fängelser i brist på annat boende. Ett utmärkt val tycker jag när någon kriminell verksamhet uppdagas och frågan är inte om utan när så sitter brottslingen redan i fängelset. Det återstår endast att låsa dörren, snabb och billig hantering av buset. Bravo Löfven nu har du tänkt till och rätt också, gratis.

Men det finns andra som inte tänker, i varje fall inte logiskt. Jag är inte någon politiker utan en vanlig person men 87 år har lärt mig att se två sidor av en sak t.ex. USA och Sovjet. De som skriver i våra tidningar är långt ifrån ”sanningsvittnen” så det är bättre att tänka själv. Ser att Centerpartiet vill ansluta sig till NATO. Vad har hon Lööw för erfarenhete? För mig verkar de minst sagt vara lövtunna. Jag gör en liknelse, antag att när du en morgon vaknar och tänker gå ut efter morgontidningen. Finner en ilsken blodsugen hund bunden i ett dåligt snöre, nära postlådan. Hunden blir farlig om du närmar dig honom. Du får veta av grannen att hunden skall vara där antingen du vill eller inte. Ser du det som trevligt, snöret kan brista när som helst när du hämtar tidningen

Ungefär så känner sig Moskva med Sverige och NATO bara ett ”lappkast” åtskilda. Vad kan mera hända, jo all krigsmaterial kommer att tillföras vårt land och i värsta fall atomstridsmedel. Vi kan inte hindra det. Vid ett ev. krig blir Sverige en askhög det är vad som troligen blir kontentan av ert barnsliga tänkande eller skall jag säga avsaknad att se in i framtiden. Tro inte att Sovjet tvekar att försvara sig och att vi kommer i kläm är ganska så tydligt. Jag hoppas ni är ensamma om den tokiga tanken. Jag vill passa på tillfället att säga att jag inte är socialist av något slag men tycker båda sidor bör granskas, har varit inne på den tanken tidigare.

Fnderaren

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.