Decemberöverenskommelsen.

Först Decemberöverenskommelsen med landsförrädaren Reinfeldt som påhejande diktator. Sedan dyngsmeten som försöker hjärntvätta yngre, men även äldre personer, och försöker få dem att tro att vi är hjälpsamma och gör rätt. Inget kan vara mera fel. Varje land skall ta vara på sina landsmän och vid osämja och krig inte fega ur och ta skydd i ett annat land. Utan att reda ut vad som orsakar osämjan blir det aldrig ett bra land.

Jag vet inte hur hjärnkontoren fungerar på de som har ansvaret för vårt land, antingen är de totalt blåsta eller också är de illvilliga. Jag lutar mot en kombination. Att skylla alla felsteg på SD, och nu senast massakern i Trollhättan, är löjligt. Låt oss gå bakåt i tiden och se på fakta. Innan busen Reinfeldt blev vald som ledare för Moderaterna, sa han ingenting som kunde tyda på att vi skulle ta hand om en folkvandring utan like. Här startade diktaturen i vårt land, med oanade följder. Vi har endast sett början, men slutet kommer, det är bara en tidsfråga. Vi svenskar blev inte i demokratisk ordning tillfrågade. Landsförrädaren bestämde över våra huvuden och hade mage att säga till lättlurade människor att öppna sina hjärtan. Själv öppnade han inte sitt eget,hjärta, ”det borde han fått hjälp med”.

Ungefär samtidigt startade SD. De såg vartåt det lutade med gamla Sverige, och ville göra någonting, som vilken vanlig svensk önskade göra, men saknade möjligheter till. Mest blev det sådant som tidigare sagts med knutna händer i byxfickorna. SD hade det inte lätt och har det inte nu heller. Men svenska folket börjar inse vilka luspudlar de styrande är och vilka diktatoriska medel de använder. Så småningom blev det val och ”löftesbrytarpartiet och vattenmelonerna de gröna” stack upp sina trynen . Det resulterade så småningom i D.Ö., ”det ödesdigra” eller politiska klumpen, om vi så vill. Hur har det gått med landet under tiden? Jo, gangsteraktiviteten ökar, våldtäkterna likaså. Dödsskjutningar tycks vara ett av de ökande nöjena som medföljer anstormningen till västvärlden och i synnerhet vårt land. Skall vi göra en ungefärlig uppskattning av anhopningen av hitkommande blir det: Behövande, 30%, resten lycksökare 30 %; och större och mindre gangsters 40 %, och vad kostar enbart den senare gruppen?

Hur går det för politiska klumpen? Ja, som det heter, ”skit in – skit ut”. De tar till alla medeför att smutskasta SD och menar att de är en fara för landet. Kom inte och säg demokratin, för den avverkade ni och bytte till diktatur. Skall vi kolla hur det går för SD: jo, de tycks öka för varje dag, trots att vissa institut som mäter tydligen äter ur handen på politiska klumpen. Skitstövlar, det går inte i längden.

Det senaste i dumheter är ”tro det eller ej”: Det beror på SD, att Trollhättan råkat illa ut, när det i själva verket är sossar, miljöidioter samt resten av politikerkåren, plus polisen och andra ”blåbär”, som endast hämtar ut lönen och sedan somnar om igen. Så här blev det med urdålig styrning av landet. Folk börjar få upp ögonen för vad som pågår i gamla trygga Sverige, landet håller på att utarmas. Så svenskens enda hopp är SD. Övriga politiska partier, med sossarna i fronten, fortsätter med pressens hjälp att ösa dynga. Ni söker i varje vrå för att hitta något negativt att påföra SD. Det spelar ingen roll, sant eller fel, nedsmutsning är huvudsaken. Att kalla SD med olika namn, nazister, rasister m.m. Allt för att bryta ned organisationen. Svensken är trög, men till slut inser han, att all smutskastning beror på rädsla. För det första, om SD får makten kommer det säkert att bli andra kvastar som sopar bort politiska klumpen och sätter kraft bakom orden behövande och ej behövande”. Rresten skall bort och hem till sina hemländer. Skulle det till äventyrs finnas några svenskar som inte gillar att rättvisa skapas, prova på att emigrera till ett nytt land så får ni se vad som bjuds en immigrant i det landet.

Slutligen skulle jag vilja lära er, manschettskrynklare och andra förståndshandikappade, hur verkligheten fungerar. Vi kan ta ett aktuellt fall, nämligen Sverigedemokraterna. Varför har de lyckats bygga upp en så stor organisation? Ser vi i backspegeln, så har det förekommit flera försök, men endast få har överlevt lindebarnsåldern. Varför? Vanligt tjafs och missnöje, dåliga motiv för ett land att byta till ett nytt parti fungerar inte. Dålig information, brist på pengar och ingen efterfrågan av det nya partiets idéer sporrar inte till partibyte.

I fallet SD fanns goda idéer. En diktatorisk kupp att påföra landet massinvandring av allsköns individer, utarmning av landets resurser etc. I ett senare skede, under tiden ”lova och ta tillbaka löftet” tillsammans med vattenmelonerna de gröna, hände följande: SD gick starkt framåt, Åkessons politik passade som hand i handske. Detta föranledde den politiska klumpen, att med alla medel försöka trycka ned, smutskasta och med alla möjligheter som stod till buds, försöka stoppa SDs framgångar. Sådana tilltag borde vara det sista att vänta av en intelligent person, men så blev inte fallet, utan tvärtom. Press, radio och TV letade sprickor och annat djävulskap, som kunde trycka ned SD. Många intelligentlösa personer var inblandade stod senare helt klart. I stället för en nedtryckande kampanj blev det som alltid tvärt om. All skit och elakheter tjänade som ’smörjmedel’ och passade SD utmärkt, så där tackades och bugades det. Ja ,ja, där ser vi vad dålig eller avsaknad av intelligens kan ställa till med. Det verkar som om chefer involverade i smutskastningen av Åkesson inte stod på fast grund, men det gör vi som satsar på SD och Åkesson. Vi med intelligensen i behåll, kan tilläggas. Att tillåtas styra ett land och tömma det på tillgångar är landsförräderi. Vad jag vet är straffet ’slut med tjänsten’ och mycket annat.

Funderaren.

 

  1. Vet inte varför jag kom att tänka på Rumänien och paret Ceausescu. Ja, så kan tankarna flyga och byta både ämne och plats. DS.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.