Den sista dagen

Under årens gång har den ”sista dagen” dykt upp, inte allt så sällan. Religiösa sekter bl.a Jehova hotar oss med jordens undergång, inte en gång utan flera. Även andra sekter försöker att göra sig kända genom att proklamera jodens undergång med datum och allt. Flera skrämda människor ger bort sina ägodelar och tar sin tillflykt till höga berg mm. De flesta personer och ledare tillhör någon religiös sekt och anser sig sitta inne med kunskapen om jordens undergång trots att vår största kunskapsbok i ämnet, nämligen vår Bibel, säger oss att ingen känner till den yttersta tiden. Är våra bibelförespråkare icke läskunniga eller anser de sig sitta över våra religiösa skrifter? Eller är pengar inblandade? Man kan tro vad som helst.

Jag förvånas när jag hör intellektuella forskare med påhängda titlar och även förekommande som tilltänkta i nobelprissammanhang inte vet bättre än att i media säga att något liv efter detta existerar inte. Oftast är dessa lärde till åren komna men tycks ha missat det viktigaste under sin vandring bland titlar och olika berömmelser. Livet kära läsare. Liv är oförstörbart men kan ändra utseende och mycket annat, det gäller allt liv även en sten. Det borde inte finnas personer med titlar som professor och liknande som inte vet detta, jag tycker att det är elementär fakta som inte går att motsäga. Att påstå att livet är slut när vi dör rimmar dåligt med god intelligens som dessa herrar borde ha. Hur som helst den 8 oktober 2015 var det kört igen enligt en sekts förespråkare som vi anar var de väl endast ett sätt att skrämma av lättlurade personer pengar till kolekten?

Kom att tänka på Löfven, han släpar in all sköns elände. Måhända han är eller har blivit religiös. Om vi läser vår bibel så finner vi också en antydan om att när jorden går under så skall det i alla fall finnas ett litet land i norr som skall klara sig. Är det så Löfgren tänker göra sig ihågkommen i framtida historieböcker. Man kan tro vad som helst om dessa vansinniga ideèr men vem tar ansvaret när allt kollapsar? Skall pensionärerna ta hand om eländet i så fall? Dela ut vapen, de kommer att behövas. I och med Putins bomber över Syrien så kommer många IS krigarna till Sverige där de vet att de har försörjning och blir väl mottagna. Undrar vad Löfven tänker göra när halshuggargänget börjar visa ”tänderna” och det blir allvar, då går det inte att göra som strutsen ”stoppa huvudet i sanden” och hoppas på tomten. Nej då gäller det att visa färg, jag misstänker att din färg kommer att se ganska grå-vit ut. Ser att det kommer 2000 äldre, numera heter de emigranter de flesta brottsligt utbildade så se upp med vem du talar vid eller ofrivilligt möter. Emigranter eller ruttna löss, vad är skillnaden? Vi kommer få veta inom kort så håll hårt i era ägodelar. Ha gärna en sten i byxfickan, den kan bli användbar. På tal om sten så är det lätt att göra en slangbella. En bilgummislang blir bra att klippa ut i lagom gummilängder, en klyka från något träd, plus en läderbit för stenhållare. Slangbellan liksom kniven är livsfarliga och därför förbjudna. Förbud lockar inte till annat än att förbud bryts, i synnerhet när liv och hälsa står på spel och med alla dessa emigranter känns det inte tryggare.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Politik, Religion. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.