Berget som inte finns (ett tillägg)

Eftersom det finns ett flertal frågetecken omkring ”Fårskinnsberget” så tänker jag ta upp några undringar, varför fanns inte berget upptaget på kartan. Är det så fortfarande? De militära aktiviteterna var säkert omfattande med tanke på den utrustning de förfogade över.

Jag var vid den aktuella tiden ordförande i UFO-Sverige och fick tel. om att ett UFO hade sets över ett berg i  Jämtland i flera timmar. Jag sände upp två personer som skulle göra ”research” och ta kontakt med den person som ringde mig. Det visade sig att det var en större sak än vad vi trott. Men eftersom jag hade personal på plats bad jag dem att ta reda på så mycket som möjligt. Vid det här laget visste vi att det var en superhemlig militäranläggning vilket inte underlättade för oss. Mina gubbar klädde ut sig till orienterare och hoppades att det skulle hjälpa om de sågs av militären. Dom hann med en hel del, såg att en järnväg gick in i berget. Ovanpå berget fanns som det såg ut större luckor som gick att öppna. De var troligen till för radiokommunikation i öppet läge. Det fanns också radar det fick vi veta vid ett senare tillfälle. Berget hade också telefonförbindelse via en växel som bemannades av kvinnlig personal som bodde i närområdet. Dom visste ingenting annat än att det var militär personal men också civila som jobbade där. En klurig grej var ingången till berget, den var så väl kamuflerad att man inte såg ingången om man var så nära som en meter. Detta var vad vi hann med att se innan vi blev bortkörda, dom köpte inte vår försäkran om att vi var orinterare så ingenting att göra, det var bara att försvinna.

Detta om berget men det finns andra konstiga saker, varför ligger ett UFO 411 m långt och c:a 10 m högt och hovrar till större delen över berget samtidigt som det släpper ut en mindre farkost som landar på berget. Dom var tydligen välkomna, de blev inte bortkörda. Samarbetar svensk militär med utomjordiska civilisationer eller hur skall man tolka det hela. En ganska säker gissning är att nu har den militära aktiviteten upphört och flyttat till en säkrare plats. Just detta att man flyttar till en mera skyddad plats det har man sett vid andra tillfällen att så sker när man vill vara ostörd. På tal om ostörd vad var det för hot som serverades Karl efter så lång tid. Inte blanda ihop berget med UFO farkosten. Det var väl detsamma som att säga vi har något tillsammans vi och militären, men det önskar vi hemlighålla. Och hur var det med gradbeteckningarna och beteckningen för vapenslaget. Det senare blev nog lite svårbegriplig i artikeln men det var helt enkelt symbolen för ”evighet” den finns inte inom den svenska militären, men väl hos Konsum. De har den som en symbol för sitt enorma sortiment en liggande åtta.

Gradbeteckningarna för en major är en stor stjärna och en bred guldkant runt axelklaffen. En kapten har tre små stjärnor och en smal guldkant runt axelklaffen. En annan berättigad fråga är varför kom inte personal från berget dagen efter och utdelade varningen till Karl? Varför dröjde det så länge? Och dom som hotade Karl var militärklädda med fel gradbeteckningar och fel beteckning för vapenslaget. Kan det vara så att de helt enkelt inte var svensk personal i varje fall var inte uniformerna det. I det läget funderar man, var det personal från den landade farkosten som var kvar, men för att vilseleda Karl så kom de långt efter att UFOn varit synlig och förhoppningsvis skulle  inte någon inblandning ske med farkosten och dess landning på berget. Någon känd farkost är det inte. Det kan uteslutas på grund av den tid den var kvar i området så lång tid. Någon känd farkost t.ex. helikopter hade på grund av bränsleproblem inte kunnat stanna kvar i området så länge. Farkosten hade också möjligheter till att skydda sig från insyn när så behövdes. Den sprutade ut något som såg ut som dimma och fick farkosten att se ut som en molntapp.

Illustration av gradbeteckningarna

Axelklaffar

Funderaren.

Det här inlägget postades i UFO. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.