Att bli vuxen.

För någon tid sedan blev jag kallad ”rasist” och det är väl inget märkligt med det. Det har tydligen blivet så, att är man inte socialist och ogillar invandringen, ja då är man, automatiskt  rasist i mångas ögon och det tycks uppmuntras av vissa politiker. Vist har jag skällt på politiker men jag har haft goda orsaker och jag är ”långsint” och i det här fallet är jag inte heller glömsk. De flesta av oss tillhör den intelligenta mänskliga rasen men det är inte alltid vi uppträder så i varje fall inte intelligent. Vi tycks glömma bort att vi lyckligtvis är födda och uppväxta med olika syn och värderingar på flera sätt. Skulle vi alla tycka lika och ha samma värderingar när det gäller religion och politiska värderingar borde ”krig” vara nära nog en utopi. När det gäller min egen person skulle säkert många skratta gott om de fick höra att jag var rasist. Man skall nog inte döma förrän fakta är känd. Det är vanligt att t.ex. politik kan orsaka osämja mellan två eller flera personer. Jag är av den uppfattningen att den som motsägs i en fråga och blir förbannad, den personen skall man lämna han saknar sunt förnuft. Två personer med olika synsätt borde resonera om en sak det kan vara mera enande än delande. Tro mig jag vet.

Jag är realist och anses vara pedant jag anser att landet utarmas och förslummas och jag är verkligen inte ensam i mitt synsätt på dåliga politiker. Riksrevisionen larmar om mycket kraftiga försämringar inom välfärden. 50 miljarder kronor saknas i den rödgröna regeringens budget. Enligt Dagens juridik varnas det för betydande problem för det svenska samhället, Det har utlovats kraftiga försämringar på ett flertal områden och även för äldrevården och pensionärerna, Även den kommunala välfärden kommer att försämras, den är dålig som den är och behöver inte försämras ytterligare. Som lök på laxen lovade regeringen att ta emot  ett ökande antal invandrare, ”tala om hål i huvudet”. Såg också att Löfvén tänker skärpa vapenlagarna börjar han bli rädd för vad som kan hända, det finns väl inte mycket kvar att förbjuda ”slangbellan” är redan förbjuden, kan man tänka sig en ”spikklubba”  den har ni troligen glömt oförförlåtet slarv i så fall.

Med detta sagt tycker jag med flera att det finns anledning att klaga på politikerna ingen gör något radikalt för att ändra på det vägval den ”gröna ungtuppen” och Löfvén som av många även sådana som känner honom säger att han inte har lämpliga kvalifikationer till att styra ett land. Det måste man väl hålla med om, men nu har det gällt att förstöra ett tidigare ganska välmående land, uppmuntra till förslumning, kriminalitet och andra djävulskap och det har han lyckats med. Och dessutom betalar vi 349 riksdagsledamöter som inte protesterar de ser väl mest till att få behålla de oskäliga lönerna. I Finland räcker det med 200 och de jobbar vad jag förstår inte på att förstöra sitt land, utan tvärt om. Vi börjar fråga oss om Löfvén håller på att konvertera till Islam han fjäskar och tillmötesgår olika krav nu ser jag också att Lucia en tradition och ljuspunkt i vintermörkret skall bort och ersättas med en ljusfest. Det försvinner det ena efter det andra snart blir det väl förbjuder att fira jul också. I dag är det första dec. och en av de första frostdagarna så vintern skymtar bakom knuten, Stockholmarna har redan känt av vintern i form av mycket snö och ishalka. Har sett i tidningarna att det förväntas mycket snö i vinter. På 30-40 talet då var det snö mer än metern djup och i avsaknad av hjälpmedel förutom en skovel var det inte lätt att ta sig till matvarubutik och andra platser man måste besöka om man bodde på landet.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.