Är jorden ihålig.

Frågan börjar bli aktuell flera tecken pekar på att vår jord är ihålig. Vi har inte glömt att motståndet till att jorden skulle vara rund motsades av dåvarande vetenskapsmän. Så har det alltid varet i de flesta områden när något nytt försöker påkalla sin uppmärksamhet. Det är tydligen så att alla planeter är ihåliga även vår måne har konstaterats ihålig. En bra fråga är varför har NASA inte besökt månen sedan 1972? Har inte heller kunnat ge ett tillräckligt belysande svar på frågan, inte heller på varför de hemligstämplat hundratals UFO-bilder. Jag tvingas konstatera att världens folk är missledda och undanhållna sanningen samarbete sker med främmande civilisationer och erhållen teknik som kunde gagna jordens folk borde lämnas tillgänglig. Ni uppträder som förmyndare troligen av den anledningen att skulle vi veta förmycket skulle vi bli svårstyrda. Det skulle räcka att vi fick reda på hur vi skulle driva våra fordon med fri energi.

När det gäller om jorden är ihålig eller inte så talar det mesta för att så är fallet. Jordskorpan är ca 1 mil. och 3 km. tjockt som mest, lite tunnare vid polerna. Trafikflyget får inte flyga över nord och sydpolen trots det skulle avkorta flygtiden för resenärerna. När det gäller polerna så finns det ett 70 km, stort hål och det berättas att Amiral Richard Byrdnaar gick in i jorden vid nordpolen. Att väga jorden är inte möjligt för att på så sätt få en uppfattning om den är ihålig eller inte däremot kan man uppskatta jordens vikt enl. vissa beräkningar och tabeller. Men ett entydigt svar är svårt att få. Däremot har man sänt seismologiska signaler genom jorden svaren är omöjliga att förstå, däremot om man erkänner att jorden är ihålig stämmer svaren från utsända signaler till punkt och pricka.

Ni som läste inlägget om ”Det ihåliga Norge” såg ni att jag nämnde utomjordisk personal och även framdrivningsmedel för de fordon som var spårbundna. Tunnlarna har tydligen grävts av utomjordisk personal och är jättegamla de löper runt hela jorden med avstickare till viktiga platser. Att västvärldens länder har kontakt med högtstående kulturer har vi vetat länge. Vad jag förstår så har USA ingått en pakt med en av dessa civilisationer om att få hjälp vid väpnade konflikter. Det finns också ett flertal besökare som inte har rent mjöl i påsen. Vi har beskydd av dessa utomjordiska civilisationer som patrullerar vårt luftrum och håller olämpliga besökare och större stenbumlingar borta från vår jord. Huruvida Kina och Ryssland har liknande kontakter är inte känt men troligt. Om ett världskrig skulle utbryta torde det till stor del utspelas i rymden, det skulle i så fall inte vara första gången. För en vanlig Svensson verkar det obegripligt varför vi skulle ha beskydd av utomjordingar men man kan se om vi tänker till. För det fösta så är de våra släktingar och de har ett vist ansvar för oss och vill att vi får leva i fred och själva ordna upp våra affärer. En annan sak är att vår krigskapacitet som är betydande kan skada andra oskyldiga civilisationer vid en väpnad konflikt länder emellan här på jorden. Atomvapen kommer troligen att stoppas då det förstör inte enbart oss själva utan skadar vår omgivning också.

För att återgå till den ihåliga jorden så säger ett otal folkstammar och skrifter att jorden har en högtstående kultur inuti jorden med egen sol och bra klimat. Något lurt är det med alla dessa kanaler har de också förbindningar med den inre världen. Det sägs att det finns 72 nedgångar till tunnlarna spridda över hela världen. Den som söker han finner.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.