UFO m.m.

UFO, en långbänk som gör skäl för namnet. Som jag nämnt tidigare och som ni kanske vet så är det här med besök från andra planeter i universum inte något nytt. Det har säkerligen förekommit långt innan människan satte sin fot på jorden.Religionen och vår Bibel ger en utmärkt beskrivning av våra besökare om man läser mellan raderna och tänker till.Besökarnas vara eller inte vara har diskuterats från 1600-talet och fram till nutid.Benjamin Franklin, född i Boston den 17 jan 1706, var en förespråkare för dessa besökare. Han var boktryckare, diplomat, politiker, vetenskapsman och han uppfann åskledaren. Som politiker deltog han i utarbetandet av den Amerikanska självständighetsförklaringen. Han avled den 17 april 1790.

Gabriel Green, Ufolog, född11 nov 1924 i California, president kandidat 1960 och 1972. Green hade haft personliga kontakter med UFO.

Brasiliens president förkunnade 16 jan 1958 att UFO är äkta.

President Eisenhower hade 3 hemliga möten med utomjordiska besökare 1954

När Obama installerades som president flög UFO förbi som en hyllning.

President John F. Kennedy var mycket intresserad av de utomjordiska besökarna.

Vad gör man idag för att nå kontakt med andra civilisationer, jo vi har CETI, alltså sökande efter intelligent liv i universum. Jag har mycket svårt att tänka mig att dessa besökare som troligen ligger tusentals år före oss och tydligen kommunicerar på ett avvikande sätt i förhållande till oss, nås inte, eller förstås inte, av de signaler våra radioteleskop sänder ut, om vi istället lyssnar blir det lika illa. Vi bör komma ihåg att länder som USA och Ryssland arbetar med utomjordisk personal inom krigsindustrin. Jag vet att flera länder, bl.a. Sverige och Norge,har visst samarbete med utomjordisk personal. Troligen har västvärldens länder hjälp men vägrar att erkänna det. Hjälpen ligger till stor del på krigsindustrin och det är inte populärt alla gånger. Vi bör kunna få veta veta hur kommunikation över stora avstånd med omedelbar kontakt är möjlig, Men hur får vi den informationen? Ingen regering kan eller vill offentliggöra den eftersom ingen regering varken erkänner UFO eller känt intelligent liv i universum. Och CETI leker vidare!

Vår s.k. stadsminister sprider glädje omkring sig I ett tal sade han att invandringen kostar så mycket pengar att det blir ingenting över till andra åtgärder, tydligen inte till pension heller. Han sa att vi skulle öppna våra hjärtan men menade våra plånböcker. Själv flyttar han till ett ”vitt” område efter valet. Han borde tvingas till det svartaste området som går att uppbringa och det blir inte svårt att finna.

Det sitter 349 riksdagsledamöter i riksdagen, ingen av dem tycks vara normalbegåvad för i så fall borde någonting göras för att stoppa tillflödet av det som vi normalt kallar människor. Vad kostar det extra för oss skattebetalare med dessa bränder av bilar och hus? Låt pyromanerna betala genom avdrag på sina rikt tilltagna bidrag. Något djävla kännbart straff borde de få. Det normala straffregistret fungerar inte för dessa utbölingar som borde sändas hem med en spark i arslet,

Funderaren

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.