Sveriges riksdag.

Sveriges riksdag består av 349 ledamöter och där är för närvarande 8 partier representerade och där varje parti nominerar en person till riksdagen. Om jag som en vanlig tre dubbelt beskattad pensionär ser på det ekonomiskt guldkantade riksdagsgänget, så är jag långt ifrån nöjd med vad jag ser. Men har också onda aningar vad jag inte ser. Hur många ryggdunkningar har bidraget till att hjälpa in sin kompis i ”smeten” någon tanke på kunnighet var inte nödvändigt huvudsaken var lönen och inga ansträngningar i övrigt.

Ser jag tillbaka på Löfven och hans riksdagsgäng så blir jag ledsen, förbannad och känner mig maktlös.  Men då började SD att försöka att få ordning på den negativa vägen Löfven slaget in på, men det motarbetades av den yngre generationen. Har man ett huvud som är fyllt med allt annat än förstånd ja då hjälper inte ens mobilen som annars är bruklig till det mesta. Ja så har vi gänget med 349 välbetalda som sitter och väntar på en oförtjänt lön. Plötsligt börjar i stort sett alla att försöka smutsa ner 1,1 miljoner genuina svenskar som har sitt huvud att bl.a. tänka med och inser varåt det lutar. Vi svenskar blir kallade rasister och nazister ni borde ”veta hut” men tanke vad skrev om huvudet är det förståeligt. Vi blir tyvärr också ett u-land om ingen ändring sker.

Nu stundar nyval av stadsminister: Jag har inte sett att någon av partiledarna är vuxna att få ordning på vårt land. De eftersträvar makten, titeln och lönen i första hand, jag ställer mig frågande om inte den som har störst möjlighet att rensa landet från bus är SD. Ni som skäller på och om SD är oförskämda typer som är handikappade inte enbart i håret utan under dess rötter. Ett utmärkt exempel är miljödårarna med att höja drivmedelsskatten. Det går väl bra i Stockholm där allt ligger nära, och vill man resa längre bort ringer man på en taxi som skattebetalarna får betala. Men hur är det i Norrland där det kan vara 10 mil till affären? Vi behöver inte alls gå så långt, vi kan hålla oss till Östergötland och landsorten där ingen kollektivtrafik finns därför tvingas man ha bil för att besöka tätorten vid besök på apoteket, vårdcentralen och mataffären. Tror du att pension räcker till bil? Jag tillbringar livet i ”rullstol” så min fru står för inhandling av mat etc. Hennes pension är runt 7000 kr. i månaden. Vill du ”oförstående skitstövel” byta din lön mot min frus pension? Nu finns färdtjänst att tillgå, men jag måste ha en buss så jag kan sitta i rullstolen också under färden. Och det brukar fungera på tillresan men sen skall man hem också och då blir det problem. Jag har som längst fått vänta i fem timmar på hemresan. Problemet sades mig vara att det endast fanns två lämpliga bussar för betjäning i Motala och Vadstena behöver jag säga mera. Jag har ett förslag bl.a till alla riksdagsmän och riksdagskvinnor, fodra minst två års praktik ute i landsorten, stan känner väl de flesta till, Ta inte enbart akademiker och likställda i utan praktiskt tänkande personer. Inte ”utlänningar” de har ingen känsla varken för landet eller befolkningens tidigare leverne. Löfven säger sig vara anständig när han ”fryser” ut 1,1 miljoner svenskar som röstade på SD. Kan det vara så att hans huvud under lång tid varet fruset med tanke på hur landet sköts.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.