Ej önskvärda landsförstörare som borde bort.

Den varma och torra sommaren tycks stå i begrepp om att lämna plats för hösten och en mera kallare och kulen period. Jag har hört att det skall bli en kall vinter. Men motvalls som jag är så tror jag inte på någon bister köld, utan tvärt om en mild vinter. Vi får se vem som får rätt. Men nu är som sagt hösten ett faktum med allt vad det innebär, normalt så gulnar löven på träden och faller till marken, ett förtret inte minst för husägarna. Det finns också andra saker som faller på grund av höststormarna, träd t.ex. Ja så har vi ytterligare löv som borde falla vad sägs om Stefan Löfven Annie Lööf och Isabella Lövin. Kan inte se att de förbättrat vårt land snarare tvärt om, däremot har de säkert förbättrat sin ekonomi och välbefinnande på bekostnad bl.a. av fattigpensionärernas ynka ”lusöre”. Man får en känsla att deras löner kommer i första hand inte landet. Det är vi genuina svenskar som kommer i kläm vad gäller sjukvård, tandläkartjänster och pension för att nämna endast några åtgärder som borde rättas till. De som hoppats på att SD skulle kunna ändra på den nuvarande kommunistinspirerade och sossediktatoriskt dåliga skötsel av Sverige, eller skall vi säga det som är kvar av oss genuina svenskar som håller på att försvinna i mängden av alla dessa diskutala ”utbölingar.”

Sossarna har med Löfvens hjälp gjort sitt arbete så dåligt att det är 100 år sedan sossepartiet var så litet som det nu är. Vi tackar alla före detta sossar som äntligen vaknat och röstar på något annat parti det var på tiden. Man borde tänkt tidigare att Kommunism och Socialism inte är möjlig för människor möjligen för Änglar i himmelen, de har säkerligen inga ”habegär” som vi människor är behäftade med. Habegär måste vara något han med hornen lagt in i vårt medvetande. Den eller det som skapade livet gjorde det så att balans var tvunget att finnas ”se på allt det finns alltid en balans” gott-ont och liv-död etc. Vi kan förstå livets gåta i början men sen blir det omöjligt dessutom tänker vi fel, vi måste tänka lågiskt bakåt mot det allra enklaste och förstå inte särskilt lätt men enda chansen.

Hur började vår tekniska utveckling? Låt mig peka på ett tänkbart scenario.  Antag att vi blev hitflyttade från en annan planet där goda människor levde. Vi påvisades hur vi enkelt kunde skaffa mat genom bl.a frukter fisk mm. När de tyckte att vi kunde klara oss reste de hem igen med visshet om att vi med det intellekt vi hade skulle kunna klara oss. När de goda rest hem kom de onda och lurade oss. De tyckte att vi skulle värma maten och de kunde påvisa eldens möjligheter och hur man gjorde upp eld för att tillreda måltiderna. De kunde fånga djur och äta dem sedan de tillretts. Tanken från dessa onda besökare var inte att hjälpa dessa lättlurade, och okunniga människor till ett bättre liv utan att på sikt skada dem vilket de inte förstod. De trodde att all hjälp de fick kom från de goda och var tacksamma. Nästa hjälp var spjutet det underlättade när de skaffade mat. De behövde inte springa ifatt djuret och slå ihjäl det med en sten. Nu ser vi hur tekniken lett in oss i fördärvet och ändå liksom i dess början prisar vi den och blundar för framtiden. VAKNA UPP FORTAST MÖJLIGT.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.