Lierad med satan.

Att skilja agnarna från vetet är ett gammalt uttryck. Det går lika bra att säga ”skilja ont från gott”. Men vad är ont? Ja, det tycks vara svårt att förstå. Vad tycks om den teknologi som vi prisar och omhuldar? Som enskild människa ser vi den som god, men för mänskligheten är en säker död för allt liv på vår planet. Vi förgiftar luften, avverkar skog, som ger oss och djuren syre bl.a. Vattnet förgiftas, fisk och skaldjur dör ut, sötvatten kommer att bli en bristvara. Skördar som säd, potatis och ris, som föder en hel del av jordens folk, kommer på grund av vattenbrist att också att bli en bristvara. Med andra ord, vi kommer att få problem att skaffa mat. Det blir den starkaste som roffar åt sig och blir som vanligt vinnaren i alla lägen. Hungern bäddar för inbördeskrig i tätbebodda länder, men sprider sig säkert allt eftersom mat och rent vatten försvinner. Troligen kommer hårt pressade länder att ta mat etc. med våld. Ingen god framtid i sikte, och detta till följd av en dålig teknisk utveckling som vi under lång tid prisat.

Hur började eländet? Jo, ”satan” hittade en person som var lämplig att genomföra hans planer, och de var mycket smarta och grundlurade bl.a större delen av svenska folket. Den personen lurade underutvecklade länders människor, att komma till västvärlden, inte minst vårt land och det har fortgått och gör så ännu. Svensken är snäll, men dum. Han trodde sig hjälpa fattiga till ett bättre liv, samtidigt som vi kunde få hjälp med arbetare i industrin. De som kom hit var till största delen analfabeter och gick inte att använda inom industrin. De åt och sov, somliga brände hus och bilar, sköt godtyckligt på både byggnader och okända människor. Försäkringspremien ökade i takt med förstörelsen i landet och det är vi genuina svenskar som får betala.

De som verkligen behövde komma till rikare länder hade inte pengar till biljetten, utan fick sälja sig till någon gangster. De som kom hit t.o.m. i privatplan vädrade möjligheten att leva lyxliv i vårt land. Det spred sig i hemländerna och gangsters ifrån 12 års ålder upp till fullvuxna busar, som sade sig vara barn men hade skägg, kom hit och blev bra mottagna. Sen började skjutandet, knivskärandet, stölder och våldtäkter av tidigare aldrig skådat slag. Sedan mera slödder och hela stöldgäng. Och ni som trodde att ni gjorde en god gärning med att hjälpa nödställda barn, vad fick ni för svar på er godhet? Ett ofrivilligt ”ligg”, i bästa fall ett ”hånflin” eller i värsta fall halsen avskuren. Han med det goda hjärtat skall vi akta oss för, det är säkert svart, och har till följd att förstöra vårt och andra länder, allt för att glädja ”satan” och själv få en fjäder i hatten. Låt busarna betala genom att halvera deras bidrag och gå hårdare åt sattygens nöjes rundor. Fängelsetiden borde vara minst 2 år, men eftersom busarna är dyra inhysta i fängelse, borde de i stället sändas hem med löfte, att om de återkommer, så ska de halshuggas. Det är ju något de känner till. Sluta att klema med buset, sätt hårt mot hårt, låt polisen oftare använda vapen och skjut för att döda, inte vika sig när det hettar till.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.