Journalister

Ni kallar er journalister men uppträder som kommunistiska ylande vargflockar som inriktar sig mot de svaga i samhället. SD har varit ett självskrivet byte i era förvridna hjärnor där ni inte förstått att ni istället gynnat oss svenskar som har förståndet i behåll och tänker på vår egen och våra barns framtid. Ni anser att ni är demokratiska men ni kan väl inte ens stava till ordet demokrati. Om ni ändå lyckas så kan ni stoppa upp det i röven, på er sitter den längst upp på kroppen utifall ni undrar. Hur skulle det vara om vi Sverigedemokrater skulle få uttrycka oss i media utan påhopp t.ex. i TV och radio och förklara vår syn på införsel av kulturellt fjärmade element och deras härjande i landet. Ni ”journalister” tycks ha blandat ihop demokrati med diktatur då ni bestämmer vad som är rasism utan att förstå innebörden av ordet. Ni har en alldeles egen tolkning och det har ni mage att kalla demokrati.

Ni borde veta hut att anklaga drygt 800.000 av svenska folket för att vara rasister. Simpla djävla kommunister det är vad ni är. Sover ni med Lenin under huvudkudden också? Vad ”fan” skall det bli av det här landet, en enda stor avskrädeshög som det ser ut. Ut och bort med alla lycksökare och gangster, de har ändå inte några papper som styrker varifrån de härstammar. Här ska de inte vara för de uppför sig inte som vanligt folk. Normalt tar man seden dit man kommer men det gör inte de, bara det tyder på att förståndet blivit kvar i det land varifrån de kom. De är varken tacksamma eller nöjda så de borde göra slag i saken och följa med ”stridshingsten” till Somalia och stanna där. Många skulle dra en lättnadens suck av att slippa se er här i landet. Du ”stridshingsten” har skadat oss svenskar tillräckligt så öppna ditt eget hjärta och försvinn dit där du känner att du hör hemma. Människor jag talat med känner sig vanmäktiga. Allt sker ovanför deras huvuden och de har ingen chans att protestera. Pressen blir som musslor så fort en avvikande mening uttalas och kommunist stämpel lyser illröd i nyllet, man vill spy åt mindre.

En annan fråga som borde utredas är banksekretessen. Hur är det möjligt att Åkesons spelande kunde kollas i detalj? Och för övrigt vem tar skada av det. Kan inte se att det har med politik att göra men väl av illvilja av kommunistdjävlar, illasinnade politiker och blodtörstiga s.k. journalister. Om Åkesson köper snus eller spelar för sina pengar borde vara hans sak och ingen annans. De som är inblandade i smeten borde åtalas och bli ersättningsskyldiga. Nu hoppas jag att ni kacklat tillräckligt fram tills valet, så nu kan ni vända på skivan och starta efterspelet. Är man som er, illasinnad och tillräckligt korkad och på god fot med ”eliten”, så finner ni i samförstånd säkert nya illdåd mot oss genuina svenskar. Nu är det så vist ordnat att Hut går hem och jag tror inte att ni lushundar är något undantag. Ett tips till alla som förtrycks, säg upp TV-licensen! Det borde bli ett hårt slag om vi samtliga som inte får vår röst hörd säger upp bekantskapen med SVT. Skitstövlarna som inte tillåter oss som har en annan åsikt att få komma till tals borde straffas. De borde i varje fall be om ursäkt samt ändra sin stalinistiska syn på sina medmänniskor. Tag ett gott råd och underskatta inte oss svenskar som vill behålla Sverige någorlunda svenskt, det kan utmynna i oförutsedda händelser. Har aldrig tanken slagit er att det är vi som röstar på SD som är normala och att det är ni som hjärntvättats av Reinfeldt som är rasister och inbillar er att ni är de goda. Vilken galen tanke ni måste ha fy fan!

Funderaren.

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.