Dagen då Stalins ande svävade över Kärrtorp

Det finns ett ordspråk som säger att ”nu går skam på torra land” och numera i armkrok med Stalin-älskare och en korttänkande stadsministerkandidat, som vi inte vill ha. Vi har fått nog av galenskaper under de sista fyra åren och behöver inte påfyllning av vänstergardister. Socialistkommunister i protester mot det fria ordet, är det verkligen möjligt att ni inte förstår, vad ni håller på med? Vet ni inte att ett tryck skapar ett mottryck. Vet ni heller inte att just sådana tilltag ni håller på med skapar rasism, något ni borde ha förstånd att undvika i stället för att uppmuntra. Till och med SÄPO varnar för dessa vänstervridna tankar som till största delen sprids bland den yngre generationen. Ni tycks inte känna till vad äldre tider har att berätta. Därför tänker jag påminna om vad era vänsterförvridna tankar kan leda till om ni inte börjar ändra åsikter.
V är ett parti som förr var mera känt under namnet det ”Kommunistiska partiet.” Under den tidsepoken hade människorna inte glömt Stalin och hans utrensning av oliktänkande. Han deporterade 27 miljoner personer som han ”trodde” hade andra åsikter till arbetsläger under mycket dåliga levnadsförhållande. 20 miljoner dog i dessa s.k. arbetsläger, och i och med era rasistiska protester i Kärrtorp tycks liknande förhållande börja råda i det här landet också. Vanligt i början är svartmålning förtal, lögner, mordhot, klå upp människor, knivskära och ”jäklas i största allmänhet” mot t.ex SD som för nuvarande är tredje största partiet. Tack vare era påhopp, kommunistmarscher och andra ”djävulskap” så ökar SD partiet mer och mer och det är glädjande, för någon näsbränna bör ni få för allt sattyg i tal och skrift ni sprider. Ni som håller på med ”skiten och lögnerna” förstår ni inte att det är ni som tvingar människorna med eller mot sin vilja till SD det finns inget annat att välja på, så illa är det. Så skäll inte på SD utan ta er själva i upptuktelse, det är Er det är fel på. Föresten hur många av er protesterande gaphalsar har läst SD:s handlingsprogram, efter vad det låter tycks det mig som om det går att räkna er på en hand.

Som bekant så är det valår och vad kan vi förvänta oss av det? Skall förföljelsen av oss som vill ha tillbaka det land vi fötts i och hoppas få dö i också fortsätta in på valdagen men även också efteråt. Varför har vi fel och ni vänstervridna som bråkar rätt? Har ni verkligen tänkt över vad som t,ex invandringen drar med sig? Har ni kanske inte den möjligheten på grund av någon hjärnskada ja då måste jag förstå er. Då kan det vara svårt att förstå vad som är rätt eller fel. Men tyvärr så verkar nämnda skada sprida sig även uppåt bland de bestämmande herrarna i landet. Vi önskar inget Stalin-yngel i toppen, det undanber vi oss, tänk flera gånger innan ni röstar. Och bevara oss för gröngölingar som tycks försöka klättra på karriärstegen de kan vandra över lik för att nå högre positioner i samhället.

Nu kan det vara på plats med en sammanfattning över det gångna året, den blir sannerligen inte ljus. Åsiktsförtryck och mer eller mindre stopp för det fria ordet. Hatmarscher och knivattacker mot oss som har avvikande synsätt på hur Sverige bör skötas. Ja så det gamla vanliga, ära och pengar, det finns galningar som gör vad som helst för att få ”skina i solen” och håva in pengar, men till vad? Vissa klarar inte sina tilltag för att få berömmelse utan dör på kuppen. Man funderar hur sådana personer har det ställt med huvudet. Nåja, vi får väl vandra vidare i eländet och hoppas att vi slipper munkavle. Jag hoppas på ett bättre 2014 för alla förnuftiga människor och i synnerhet mina läsare.

Funderaren                                  ”Budkavle kommer budkavle går”

Det här inlägget postades i Politik, Samhället. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.