Mars en vän i nöden.

Vänner är bra att ha och Mars kan vara en sådan. Som bekant håller vi på med förberedelser för en första bemannad resa till vår granne. Men med dagens fortskaffningsmedel tar det ett halvår att nå planeten Mars så ett snabbare färdmedel borde tas fram till att börja med. Däremot kan material av olika slag sändas i förväg, moduler som kan användas till bostäder etc. Redan nu har vi varet på Mars och landat en ”marsbil” om benämningen tillåts den kan vandra omkring och med kamera avläsa vad han ser där den åker fram. En sked lär ha hittats och var kom den i så fall ifrån det tål att funderas över. En annan konstig sak hände när kameran som kan höjas så den så att säga kan se sig själv ovanifrån. Om något fel föreligger kan vi från jorden se vad felet är och ev. avhjälpa orsaken. Vid ett tillfälle då kameran höjdes fick man se en person med hjälm på huvudet stå bredvid farkosten och studera dess konstruktion. Vem var han och varifrån kom han?

Troligen är det så att planeter kan vara ihåliga och även har någon form av liv troligen högre utvecklat i förhållande till ex. vår kultur och tekniska utveckling. Vi vet att månen är ihålig Jorden är också ihålig, mätningar tyder på detta men det förnekas för tvingas man säga A så tvingas man också säga B och då är det enklare att förneka det hela liksom mycket annat som undanhålls allmänheten, allt bottnar i ekonomi i slutändan. Att jorden är ihålig och har en mycket välutvecklad kultur och tillika teknisk utveckling är ett faktum och flera saker bekräftar att sanningen undanhålls oss vanliga människor, besök har gjorts som bekräftar att vi inte är ensamma på vår planet men de har hemligstämplats men ändå läkt tillräckligt för att bekräfta våra misstankar. Troligen kommer en del av dessa UFOs från jordens inre kultur det borde vara logiskt.

Hur är det då med Mars vår granne är den också bebodd inuti liksom jorden? Jag tänker på den person som kameran på marsbilen visade kom kan från en civilisation i Mars inre värld? Det borde ligga närmast till hands. Om vi håller oss till enbart vår planet och samtidigt anammar uttrycket Big Bang som säger att vi härstammar därifrån så kan inte vår planet och inte andra heller bildas naturligt det måste ha funnits en intelligent tanke och hand för att få till det hela. Vad var det som exakt spreds i och nämnda explosion varför blir endast vissa planeter livsbärande för mig ser det ut som någon har sökt de lämpligaste och gett dem livet så de själva kunde fortsätta att utvecklas i lugn och ro, nog sagt om detta så jag övergår till ett närliggande ämne nämligen UFO.

Min syster är gift med en Islänning och de bodde några år på Island innan de flyttade till Sverige under den tiden blev hon vittne till följande. De bodde i ett höghus med god utsikt över en större öppen plats i Reykjavik. Året var 1976 den aktuella dagen satt hon och matade sitt barn mellan fem och halv sex på morgonen vid ett fönster 5 x 2 m. med utsikt över den öppna platsen. Hon får då se två skarpt lysande punkter som rör sig på himmelen. Plötsligt var det någonting utanför fönstret och det enda jag tänkte var ”du behöver inte vara rädd”. Hon tyckte tanken var konstig och är tveksam till att någon eller något sa det till henne, själv funderade jag i stället över vad det var jag såg. Lika fort som det kom lika fort försvann det. Föremålet var endast någon cm, från glasrutan det var grått och det lilla jag kunde se liknade det en flygplansvinge. Koll med flygledartornet om ev. flyg i området var negativt radarn visade ingenting.

Funderaren.

Om Webmaster

God vän med familjen Jonzon sedan 1980
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.